Wanted Minta Bantuan Pakar utK organize FUTSAL companY

CG Sponsors




amirnor.azrin

Junior Member
Joined
Nov 11, 2010
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
salam, saya ingin minta bantuan tentang nak organize futsal utk company.

contoh 1 game berapa lama, n lain2. yg penting refree rasanya coz x boleh ambik sebarang org. buat masa ni, team belum tau berapa lagi.

ingat nak buat di area subang or shah alam.

ni ada training school kat subang ni, nak bagi budak2 ada aktiviti lah.

ok. harap ada sapa dpt membantu.
 
Sponsored Post

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
Salam TT, kalau nak buat futsal selalunya tengok padang jgk la.. kalau padang biasa tu, 6 minit pun ok... 6, 6 seminit rehat.. so total 13 minit la.. terpulang pada tt nak buat berapa lama, kalau org2 tua tu. agak2 pendek kan je waktu tu. bab pengadil lak.. ada la bayaran dia, xsilap hampir setaus jugk la sorang. minima pengadil 3 atau 4 org. terpulang. Medical kena ambik tau jugk.. call je apa nama tu sen john.. lebih kurang la.. bayar kat dia org beratus jugk...tempah padang tu memang dah kena tempah.. ok cukup tak..heheheh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register