YES 4G = Speed Update... Korang camner

CG Sponsors




tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
terkini update speedtest..



pakej dia kalau bayau rm68 dapat 3.5gb 150 minit call dan 150 sms

ada komen

lates 25/5

 
Last edited:
Sponsored Post

heryboy

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
4,982
Reaction score
3
Points
25
huishhh...musykil sungguh aku mcm nih...:-?
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,209
Reaction score
2,046
Points
206
xbleh komen ape2
sbb xtau lg full package mcm mane
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
melaka dah ada ke menda ni tok putih??
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
kalau celcom/digi/maxis yang pay per use 10kb = rm0.10 kan?
kire lagi murah la tu?
 

lelakigila

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,543
Reaction score
24
Points
35
Dia kata yg paling murah kat Malaysia tapi kalau dgr charge dia, macam yang paling mahal kat Malaysia plak.... :(( :(( :((
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
melaka dah ada ke menda ni tok putih??
kata coverage dia dari sepanjang highway superb.. tak silap dia guna 018 maka adaler kot... hantam ajelah...
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
kalau celcom/digi/maxis yang pay per use 10kb = rm0.10 kan?
kire lagi murah la tu?
kalau ikutkan memanglah cam murah.. tapi dia siap ada internet TV lah itulah inilah.. kalau asasnya camtu mau teruk gak... walaupun konsep asas pay what you use tapi kalau tersalah guna mau hancus kredit... :)
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,296
Reaction score
1,543
Points
201
pay peruse... mahal la harga da mcm langgan straemyx je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register