Xp,vista,w7

CG Sponsors




Mana bagus?


  • Total voters
    0

azrulazman

CG Top Poster Club
Joined
Feb 11, 2010
Messages
30,406
Reaction score
150
Points
128
yg mana lagi bagus windows XP, VISTA dan 7.......
 
Sponsored Post

soyabean84

Active+ Member
Joined
Mar 18, 2009
Messages
3,254
Reaction score
80
Points
30
buat masa skang aku masih lagi prefer XP sb bnyk software aku x ngam dgn Win 7...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
aku masih guna XP.....vista penah guna tapi membuatkan lappy aku slow...win7 x penah cuba lagi....
 

azmijamaludin

Active Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
1,993
Reaction score
1
Points
25
aku guna vista ok jer...banyak security...tp skrg ni nak try win 7 plak...
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,209
Reaction score
2,046
Points
206
aku still lg guna xp
tp kalo aku nak beli lappy baru aku refer win7
stabil sama mcm xp
interface sama mcm vista
 

mofaza

Freshie
Joined
Feb 25, 2010
Messages
35
Reaction score
2
Points
11
ak br je try w7 ultimate 32-bit.yg ni da stabil.ringan pn ringan dr vista.da byk software le join.yg 64-bit lum stabil lg..senang2 ko wat la research.senang kire2 os pe ko nk pakai..
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
Windows 98 :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register