BTC USD 64,831.0 Gold USD 4,434.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Xooma Worldwide - xoomaworldwide.com

roughz

Fun Poster
Messages
102
Joined
Aug 11, 2007
Messages
102
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum semua,

Tahukah anda bahawa ASID adalah punca kematian?

Semakin berasid tubuh anda, semakin dekat anda dengan kematian.
Manakala semakin beralkali tubuh anda, semakin sihat tubuh anda dan panjang umur.

Kita jatuh sakit kerana terlalu banyak asid dalam badan.

Adakah tubuh anda berasid (Acidosis)?
Anda harus menyingkirkan asid dari tubuh badan untuk kembali sihat.

“Acidosis” berkait dengan 200 penyakit utama seperti osteoporosis, kanser, arthritis, sakit jantung, obesiti, diabetes, dan kematian pramatang!

Saya ingin memperkenalkan satu produk yg masih baru di Malaysia iaitu Xooma Xtreme X2O. Ia diperkenalkan oleh Dr Fatima (No 1 di Malaysia). Disamping produknya yg hebat, ia memberi peluang pendapatan yg lumayan dgn pelbagai plan bonusnya yg menarik.

XoomaBottle.jpg
contentProductPage_04.gif


X2O berasal dari Sango Coral,tumbuhan laut yg selamat dari Pulau Okinawa
coral.jpg


Transform your water! Make X2O your daily source for hydration and refreshment!

It's as easy as 1-2-3!
Step 1: Drop an X2O sachet ("teabag") in 18-24 ounces of purified or bottled water.
Step 2: Shake for 10-15 seconds
Step 3: Allow 5 minutes for X2O to transform your water before drinking

Hydrate, Mineralize, & Revitalize with X2O!


Every Sachet of X2O contains calcium, magnesium, potassium & over 70 trace minerals. X2O is delivered in a pure ionic form, which means it can be immediately used by the body. X2O may also help your body to:

* Assimilate vitamins and minerals from the foods you eat and the supplements you take
* Combat arthritis
* Cleanse the kidneys, intestines, and liver
* Protect your body from free radical cell damage
* Increase muscle and joint mobility
* Increase your oxygen levels
* Control digestive problems and weight
* Regulate blood sugar
* Manage blood pressure
* Neutralize harmful acids that lead to illness
* Help your body fight disease
* Enhance Sports Performance
* X2O “Transforms your WATER” into a Powerful Alkaline Super Water, which Combats Stress caused by today’s fast-paced lifestyles.

Pakej :
1. Pakej RM240 - 1 botol dan produk X2O (minum utk 2 bulan)
2. Pakej RM400 - 2 botol dan produk X2O (minum utk 4 bulan)
3. Pakej RM 830 -
4. Pakej RM1210 -

Sila hubungi saya di 017-6359390 razi jika ada sebarang pertanyaan
 
Xooma XTreme X2O - http://www.xoomaworldwide.com

Asid akan merosakkan tulang anda dan mengakibatkan sakit sendi (Arthritis)
Semua pesakit Arthritis dapat dibantu dengan menyingkir asid dari badan !

32 gelas air mineral biasa diperlukan untuk meneutralkan asid dari 12 oz air bergas.

Setiap kali anda minum air yang "acidic"(berasid) seperti air gas soda, kopi, tea dan minuman bertenaga, badan anda menggunakan tenaga dari tulang dan dna untuk mengalkalikan kembali tubuh anda untuk mengekalkan kesihatan darah anda antara pH 7.35-7.45.

X2O memperbaiki pH anda!

contentProductPage_02.gif


Tubuh anda mesti beralkali..!!
Minum X2O untuk menyingkirkan asid dengan cepat...!!


Kepada sesiapa yg berminat ...boleh pm saya atau call
 
aku memang dah minum air ... member sebelah meja aku ni yang jual menda nih
 
Testimonial.

Kanser Usus sudah sembuh......

Selama ini saya mempunyai masalah tidak dapat tidur. Perut saya juga kerap berasa sakit. Setelah saya mengamalkan X2O ini selama 3 hari, Alhamdulillah.... luka diusus saya sudah pulih. Masalah tidur saya juga tidak ada lagi. Rambut saya juga kembali hitam.

Wan Som Binti Wan Hassan, 67, Pasir Puteh, Kelantan.


Alhamdulillah... Resedung sudah pulih.....


Saya rasa bersyukur dapat bertemu dengan ilmu Xooma X2o ini. Resedung yang saya tanggung selama ini telah hilang. Tengkok saya juga tidak lagi berasa sakit. Kerosakan tisu jantung dan hidung saya sudah pulih sepenuhnya. Selama ini saya mudah letih kerana tisu-tisu pankreas saya sudah kronik. Tapi sekarang, saya berasa sangat cergas dan lebih bersemangat untuk terus hidup dan mengumpul amalan. Hidung tidak lagi meleleh.

Muhammad `Afif Bin Abd Majid, 19, Taman Ehsan, Selangor.
Yourownbusiness.biz.tm

Testimonial Antarabangsa

I love this product. As a matter of fact my husband is on home life-support as a result of final stage emphysema, COPD, colon cancer and heart problems. He had to go to the hospital 11 days ago for a very very bad infection at the base of his cranium. They did several blood and urine tests his chemical balance for all of his electrolytes, potassium, magnesium, etc were all very bad. So, I started him on Xtreme X2O. He had to return to the hospital day before yesterday they did the same blood and urine tests on him again and they "ALL CAME OUT PERFECT". Further with his emphysema he requires oxygen 24 hours a day. He did not take it with him this time to the hospital so they checked his oxygen saturations he was at 94 % on room air (No Oxygen on). Prior to X2O he was only 74% on room air. His lung doctor is in a state of total shock as to what happened and is going to try the X2O for himself. He has never seen a patient's lungs heal enough to raise the O2 Sat levels like that he said in his 40-year history as a Critical Care Pulmonary doctor. I think this company and product are great!!!!!!!!

Lagi Testimoni...

Kepada sesiapa yg berminat, sila hubungi saya
 
bock786

Dah lama ke minum air ni??....saya dah minum dlm 3 minggu dah....kepala saya tak lagi pening pening macam selalu sebab saya ni ada darah tinggi...badan pun rasa ringan jerr dan rasa tak susah nak bangun pagi....segar semacammm

Kepada sesiapa yg pernah minum Xooma XTreme X2O ni...boleh laa berkongsi pengalaman anda di sini ......kita sama sama meriah kan suasana

Salammm
 
Bukti dan ujian Xooma Xtreme X2O

Fakta X20 - X2O sangat beralkali, antara 9.9 hingga 10.4 pH.

Video ini menunjukkan bagaimana cepatnya X20 mengalkalikan air minuman bergas ini.
Begitu jugalah cepatnya X2O mengalkalikan semula badan anda.

Alkalinity = good health.


32 gelas air mineral biasa diperlukan untuk meneutralkan asid dari 12 oz air bergas. Setiap kali anda minum air yang "acidic"(berasid) seperti air gas soda, kopi, tea dan minuman bertenaga, badan anda menggunakan tenaga dari tulang dan dna untuk mengalkalikan kembali tubuh anda untuk mengekalkan kesihatan darah anda antara pH 7.35-7.45.


How do I know that I getting minerals & electrolyte into my water from the sachet



Ujian Klorin
Video ini menunjukkan bagaimana Xooma XTreme X2O menyah klorin dengan begitu cepat skali dlm air kita



Suatu produk hebat...kembalilah ke fitrah alam semula jadi.....NUTRIEN YG PALING BAIK IAITU ....AIR....
 
kepada semua orang... jgn makan vitamin c... sbb dier ascorbic acid.... nanti lagi cepat mati....
 
Kami menyediakan langkah demi langkah untuk anda berjaya.
 
Back
Top
Log in Register