BTC USD 37,797.5 Gold USD 1,829.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS : PEMANGGANG AJAIB "Noxxa NutriGrille"

Zarith

Active Member
Messages
2,029
Joined
Dec 14, 2011
Messages
2,029
Reaction score
0
Points
20
mcm xmsk je sate tu... :D

Kita sejak kecil dah didedahkan / nampak / rasa satay yang ada kesan hangus (kehitam - hitaman). jadi bila tak ada kesan hangus, kita rasa tak masak. Tapi sebenarnya dah cukup masak cuma x hangus sikit. Sebab x ada kesan api
 
Sponsored Post

afifdaud

CG Top Poster Club
gem
Messages
32,491
Paid Membership
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,491
Reaction score
235
Points
123
Kita sejak kecil dah didedahkan / nampak / rasa satay yang ada kesan hangus (kehitam - hitaman). jadi bila tak ada kesan hangus, kita rasa tak masak. Tapi sebenarnya dah cukup masak cuma x hangus sikit. Sebab x ada kesan api

boleh tahan jgk harga
klau guna hari2
agak2 brapa bil api...

TT guna setiap hari ke?
 

ejalmlk

Legendary Member
gem
Messages
10,532
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,532
Reaction score
43
Points
120
Macam kenal jerrr Alat Memangang nie... Good Luck TT .. Tapi memang terbaik Pemangang ajaib nieeee ... Good For Orang yang Shape Up Mcm Saya ... :)
 

afifdaud

CG Top Poster Club
gem
Messages
32,491
Paid Membership
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,491
Reaction score
235
Points
123
Macam kenal jerrr Alat Memangang nie... Good Luck TT .. Tapi memang terbaik Pemangang ajaib nieeee ... Good For Orang yang Shape Up Mcm Saya ... :)

saya tgk di giant semalam
dapur panggang brand elba @ pensonic
(x ingat sbb duk tgk byk brand)
lebih kurang cmni jgkla

cuma xdela smpai 2 mcm dapur TT jual ni
siap boleh buka atas tu jadi 2 dapur

yg elba @ pensonic tu murah sketla
tapi elektrik mesti kuat punya
model tu 2400W

cuma tu la..sbb brand TT jual ni
saya xpernah dgr kt market
 
Last edited:

ejalmlk

Legendary Member
gem
Messages
10,532
Paid Membership
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,532
Reaction score
43
Points
120
saya tgk di giant semalam
dapur panggang brand elba @ pensonic
(x ingat sbb duk tgk byk brand)
lebih kurang cmni jgkla

cuma xdela smpai 2 mcm dapur TT jual ni
siap boleh buka atas tu jadi 2 dapur

yg elba @ pensonic tu murah sketla
tapi elektrik mesti kuat punya
model tu 2400W

cuma tu la..sbb brand TT jual ni
saya xpernah dgr kt market

Of coz laaa BRand TT jual nie tiada dalam pasaran biasa coz ia hanya dikeluarkan KHAS untuk dipasarkan dalam Syrikat MLM terbaik di Malaysia .. Barangan NOXXA juga hanya boleh didapati di Syarikat ini , secara kesimpulannya memang NOXXA product sangat sangat berkualiti serta jaminan yang baik . NOXXA ada tiga barang yang killer setakat nie ..alat memangang , Periuk Ajaib noxxa & Oven NOXXA yang boleh buat roti dengan cara mudah sahaja ... sebelum tidur campak bahan bahan ..bangun subuh jam 6 pagi dahhhh boleh makan roti fresh ....


Dalam shopper kataloq syarikat MLM No 1 Malaysia nie juga ada jenama Philips , Sharp , Bum Equipment dan banyak lagi jenama yang masyhur yang pernah kita dengau ... semuanya direka khas & tidak sama dengan yang diluar sebab ia hanya dipasarkan di Dalam Syarikat MLM ini ..

Maka saya sarankan ... kalau nak beli belilah dengan TT

Barang terbaik ! :)paid:)paid:)paid
 

Husseinshao

Freshie
Messages
2
Joined
Nov 5, 2021
Messages
2
Reaction score
2
Points
3
saya tgk di giant semalam
dapur panggang brand elba @ pensonic
(x ingat sbb duk tgk byk brand)
lebih kurang cmni jgkla

cuma xdela smpai 2 mcm dapur TT jual ni
siap boleh buka atas tu jadi 2 dapur

yg elba @ pensonic tu murah sketla
tapi elektrik mesti kuat punya
model tu 2400W

cuma tu la..sbb brand TT jual ni
saya xpernah dgr kt market
Hi sy dari masa depan...brand noxxa ni menjadi kegilaan ramai sekarang🤣(2021)
 

Husseinshao

Freshie
Messages
2
Joined
Nov 5, 2021
Messages
2
Reaction score
2
Points
3
saya tgk di giant semalam
dapur panggang brand elba @ pensonic
(x ingat sbb duk tgk byk brand)
lebih kurang cmni jgkla

cuma xdela smpai 2 mcm dapur TT jual ni
siap boleh buka atas tu jadi 2 dapur

yg elba @ pensonic tu murah sketla
tapi elektrik mesti kuat punya
model tu 2400W

cuma tu la..sbb brand TT jual ni
saya xpernah dgr kt market
Hi sy dari masa depan...brand noxxa ni menjadi kegilaan ramai sekarang🤣(2021)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register