BTC USD 17,181.8 Gold USD 1,789.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted (WTB) Proton Exora Auto terpakai bajet 15k <CUBA REZEKI>

ayzal93

Active Member
Messages
1,313
Joined
Dec 12, 2011
Messages
1,313
Reaction score
0
Points
20

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم​


Saya ingin mencari sebuah Proton Exora Auto dengan bajet 15k
memerlukan MPV 7 seater budget sebab tak lama lagi bakal lahirnya anak ke3,
memerlukan kereta yang luas untuk bawa balik kampung
sebab orang umah suka bawa banyak barang kalau nak balik kampung hehe
memang target kepada Exora model CPS 2009-2012

area KL,SELANGOR, ,TGANU,PAHANG,JOHOR,MELAKA,NEGERI SEMBILAN

Mana mana tuan tuan yang ada nak jual ke boleh lah pm saya atau wasap je 013.6006547
 
Sponsored Post

JasminXTau

Freshie
Messages
15
Joined
Feb 1, 2018
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
cari dekat carsome pon elok bang, tpi nak angkut mpv 15k tu tak pasti laa pulak. Budget kena betul jugak tu, kalau tak beli buat bayar kereta minyak takde tak leh jalan jugak
 

Zerozero

Freshie
Messages
5
Joined
Jan 16, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
sekarang banyak boleh cari kereta online, cari dekat mudah pon banyak. ken pandai nego and cari yg elok. Yg penting enjin tu clean ke tak
 

Zerozero

Freshie
Messages
5
Joined
Jan 16, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
cari dekat carsome pon elok bang, tpi nak angkut mpv 15k tu tak pasti laa pulak. Budget kena betul jugak tu, kalau tak beli buat bayar kereta minyak takde tak leh jalan jugak
hahaha betul tu ramai org tak fikir kalau kereta tu kena double the budget untuk prepare apa apa yg berlaku
 

Nurharida

Freshie
Messages
15
Joined
Aug 5, 2018
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
Alza pon okay gak kalau budget rendah. seat pn boleh tahan. boleh jalan jauh and aircond pon 3 row rasa.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register