WTB : Minta Tolong ( PAKAR ADOBE AI DAN PS)

CG Sponsors




zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
saya ada masalah

saya ada flyers yang di buat orang dalam PS .masalahnya kilang nak AI..


tukang buat flyers tu tak tahu ai..tahu ps je...


sapa2 sini leh conver ps ke ai .. pm saya or add saya di www.facebook.com/zaimi.biz

saya berikan files2 dia..


~X(~X(~X(
 
Sponsored Post

samshul

Banned
Joined
Mar 15, 2013
Messages
1,880
Reaction score
1
Points
25
kena add fb jugak ker?...tepek kat sini files tu x leh ker?
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
sebab designer guna ps..

pas ni mmg cari orang pro ai je buat flyers

saya sendiri duk buat pun x siap2..kalau di fb add saya..saya leh kasi files di situ terus ...
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,570
Reaction score
66
Points
70
senang berurusan bos... sini pm dah lah delay 35second.filers2 pun xleh hantar..mcm mano tu
boleh upload ke dropbox..
bg link jer bos.. senang sket..

kt opis ni.. phm2 jer larr..
facebook kena block.. itu sahaja..

sekadar beri cadangan.. tak mau ikut tak per :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register