flyers

  1. A

    Upah membuat Design (Poster/Flyers/Banner/dan lain-lain)

    Assalammualaikum... Disini saya ingin menawarkan khidmat servis kepada yang ingin mencari orang Graphic Design untuk membantu atau upah membuat (Video Editor/Graphic Designer). -Poster -Flyers -Katalog Product -Posting Instagram -Banner Web -Video Annimation untuk Product -dan Lain-lain...
  2. A

    Wanted Pengedar flyers surat khabar (kl-selangor)

    assalamualaikum, saya mencari orang yang buat servis ni, sila pm saya ya
  3. zaimi2

    Wanted Siapa Tahu Di Mana Area Penang Pusat Penghantaran SuratKhabar?Nak selit flyers

    salam siapa2 di sini tahu area penang/kedah di mana kedai2 or pusat untuk selit flyers dalam surat khabar please nak tahu bantuan anda semua amatlah di hargai
  4. zaimi2

    WTB : Minta Tolong ( PAKAR ADOBE AI DAN PS)

    saya ada masalah saya ada flyers yang di buat orang dalam PS .masalahnya kilang nak AI.. tukang buat flyers tu tak tahu ai..tahu ps je... sapa2 sini leh conver ps ke ai .. pm saya or add saya di www.facebook.com/zaimi.biz saya berikan files2 dia.. ~X(~X(~X(
  5. D

    Wanted Mencari pengedar flyers kawasan negeri melaka

    salam, aku nak cari sapa2 yg perlukan keje tambahan dan buat duit lebih, untuk edar flyers kawasan negeri melaka. *sekadar gambar hiasan kadar bayaran boleh dibincang sila pm utk malklumat lanjut.
  6. T

    Wanted Anda sedang mencari designer untuk flyers ??

    saya ada pengalaman membuat flyer jika berminat boleh pm saya... harga murah2 jer below rm100 per artwork tgk juga tahap kesukaran.. amik masa dalam masa 0-3 hari tgk tahap kesukaran.. format boleh hasilkan .ai , .jpg , .pdf , .gif dan lain2... image berbentuk iklan juga boleh dilakukan antara...
  7. shahsya

    Wanted Servis Edit & Buat Flyers (1keping)

    Salam .. Siapa yang pakar dalam edit2 gambar saya nak minta tolong. Edit gambar dan padankan untuk hasilkan flyers Bagi nampak cun, cantik dan tersusun. Ada 5-6 gambar ^_^ Untuk tujuan promosi :D:D Nanti nak photostat (black & white) Siapa berminat sila PM yer.. Make sure anda mmg pakar dan...
  8. azarul

    To Sell **PROMOSI RAMADHAN** Khidmat Mencetak + Mengedar Flyers di KL & Selangor

    Kami dari Saujana Nautika Enterprise (SA0249555-K) menyediakan khidmat mencetak & edar flyers di KL & Selangor. Promosi perniagaan melalui iklan adalah penting untuk mengembangkan perniagaan anda. Flyers merupakan cara yg sgt berkesan untuk meningkatkan jualan anda Kawasan perumahan/parking...
  9. Chee-Bee

    Wanted Nak print flyers berwarna (depan & belakang)

    Assalammualaikum semua Nak offer siapa yg berminat utk bg quotation harga utk : Flyers Saiz 1/4 A4 Depan dan belakang Berwarna 10k pcs Siapa yang berminat, nanti aku bagi design nya. Aku dok area Johor.
  10. izjat

    Wanted Mencari pengedar flyer area Kajang, Semenyih

    MENCARI Pengedar flyer area kajang, semenyih salam sejahtera, seperti tajuk tread dia atas. Siapa2 kenal atau anda sendiri membuat servis mengedar flyer area kajang dan semenyih.. boleh pm saya yer :) dan saya nak tahu cara mengedar, samaada letak kat peti pos, bagi by hand dekat...
  11. AureLia

    Wanted [Dah Dapat Orang] - Quotation Untuk Flyers Berwarna DiKehendaki!

    Siapa ada buat perkhidmatan mencetak FLYER (berwarna)? Saya perlukan quotation lengkap yg rasmi dari syarikat anda. Berikan quotation untuk 500 pieces dan 1000 pieces (cost untuk single dan front and back, both in color), sertakan sekali sebarang Discount (jika ada) dan any T&C (jika ada)...
  12. RembauWebSolution

    Wanted >>MENCARI<< Pengedar Flyers di Kawasan Kedai & Pejabat

    As'kum w.b.t. Adakah anda ingin mencari duit sampingan? Adakah anda menjalankan perniagaan mengedarkan flyers? Adakah anda duduk di kawasan yang berhampiran dengan deretan kedai? Adakah anda duduk di kawasan yang mempunyai kompleks perniagaan/pejabat? Adakah anda boleh mengedarkan flyers di...
  13. green_maskman

    Wanted Pengedar flyer melalui surat khabar area Shah Alam (seksyen 12)

    Salam.... Saya cadang nak edar flyer melalui surat khabar(dlm srat khabar ada flyer).... Ada xgeng cg yg ada no. contact pengedar surat khabar yang boleh edar flyer area Shah Alam???.... Pertolongan anda semua amatlah dihargai....tq:D:)cgrock
  14. +kOoL+

    Wanted Servis edar flyers

    As salam.. tengah mencari sapa2 sudi nak edar flyers by hand.. kerja mudah je.. duduk dekat tempat tu and bagi je flyers dekat org yg datang tu.. ada sesapa buat servis edar flyers?..
  15. Hobin

    Wanted Banner, flyer design

    A'ssalamualaikum... saya memerlukan perkhidmatan design banner dan flyers utk INCOMING projek saya.... stand banner - 1 unit design FLYER - 1 copy theme: from my web http://kudaemasgroup.com yang berminat boleh pm/ym saya..... terima kasih. zac
  16. encikz

    To Sell Flyers Monavie Murah

    Flyer Monavie Murah Saiz A5 (Separuh A4) Double Sided Kertas licin (art paper 108 gsm) Harga : 15 sen untuk 500 pcs 13 sen untuk 1000 & 1500 pcs 11 sen untuk 2000 pcs ke atas Harga termasuk pos, kos pos laju ialah RM 12 seperti ditetapkan oleh Pejabat POS Malaysia selepas ditimbang. Harga...
  17. eboss

    Wanted Servis edar flyers kawasan bangi

    Sapa leh edar flyers di kawasan Bandar Baru Bangi hari Jumaat nie call aku terus...tak banyak pun...dalam 500 - 1000 helai saja
  18. Jeb

    Wanted Mencari pengedar fliers untuk area bandar baru bangi dan kajang serta kawasan sekitar

    Salam,seperti nama di atas mencari orang untuk mengedar fliers di kawasan bandar baru bangi dan kawasan sekitar.:D
  19. GnoLa ®

    Wanted Quotation bunting/flyers/poster

    salam CGrians, aku nak buat seperti perkara tajuk. Keutamaan area Seremban. Details spt dibawah ni:- 1. Bunting - 6' X 2' 2. Flyers - A5 3. Poster - A3 (Akan Datang tapi boleh bg quotation skali) Kalau ada yg sudi, sila quote saya. tq
  20. del_oxford

    To Sell Mencari org untuk distribute flyers

    Salam warga CG, aku cari org utk distribute flyers area Cyberjaya, Putrajaya, Puchong & Subang Jaya. Bayaran secara cash. Berminat msg aku 016 341 9103 (del) ckp nk distribute flyers. Jumlah flyers perlu distibute dlm 5,000 pcs ke 20,000 pcs. Harga rm 0.01 sen hingga rm 0.03 sen for 1 pcs...
Top
Log in Register