To Sell Mencari org untuk distribute flyers

CG Sponsors




del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
Salam warga CG, aku cari org utk distribute flyers area Cyberjaya, Putrajaya, Puchong & Subang Jaya.

Bayaran secara cash.

Berminat msg aku 016 341 9103 (del) ckp nk distribute flyers.

Jumlah flyers perlu distibute dlm 5,000 pcs ke 20,000 pcs.

Harga rm 0.01 sen hingga rm 0.03 sen for 1 pcs

Thanks
 
Sponsored Post

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
tuan tanah..ade..012-3860092(elaine)..aku tak penah deal tp leh try laa..min 5k [email protected]/piece..diorang akan datang amik..reason aku tak guna servis dia sebab fliers aku tak sampai 5k pcs..leh try..
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermmm menarik tp itu la budak budak aku nie demand sikit... mereka nie susah sikit.. tp x pa aku cuba carikan org lain
 

atzai

Active Member
Joined
Aug 10, 2007
Messages
1,277
Reaction score
12
Points
25
oooooo
jauh nya kalau dekat
ok gak
 

desert

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
822
Reaction score
1
Points
15
0.01 satu pcs
kalu 10 pcs dapat=10 sen
klau 100 dapat=Rm 1
kalau 1000 dapat=RM 10

kalau 10,000 dpat=RM 100

kalau sehari leh mantain distribute 10 ribu pcs sebulan dpat RM 3000..

eh salah kira ke nie..0.01 sen tu maksudnya RM 0.01 ker?
 

desert

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
822
Reaction score
1
Points
15
kos edar flyer...

tuan tanah..ade..012-3860092(elaine)..aku tak penah deal tp leh try laa..min 5k [email protected]/piece..diorang akan datang amik..reason aku tak guna servis dia sebab fliers aku tak sampai 5k pcs..leh try..

5 ribu(pcs) x 0.04=Rm 200.

* tak termasuk belanja telefon(nk call elaine) n petrol expenses nak g jumpa untuk hantar flyers..
:D
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
0.01 satu pcs
kalu 10 pcs dapat=10 sen
klau 100 dapat=Rm 1
kalau 1000 dapat=RM 10

kalau 10,000 dpat=RM 100

kalau sehari leh mantain distribute 10 ribu pcs sebulan dpat RM 3000..

eh salah kira ke nie..0.01 sen tu maksudnya RM 0.01 ker?
10000 pcs bermakna 10000 rumah perlu diedar....wow...payah tu
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
10000 pcs bermakna 10000 rumah perlu diedar....wow...payah tu
jangan satu rumah depa boh sampai 10 keping dah ler..
 

Saif_azlam

Active Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
1,026
Reaction score
3
Points
25
nak cukupkan sampai 500 rumah pun dah berketar kepala lutut,ni kan pulak 10,000 pengsan terus kat tempat kejadian.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register