World Safest Email Inbox - ProtonMail

Recommended Brokers


mocet

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 10, 2014
Messages
1,714
Reaction score
59
Points
40
Salam, sesiapa yang nak pakai antara email paling secure dalam dunia even NSA tak boleh nak akses, boleh daftar kat link ni, tunggu sampai diorang approve, first come first serve. Aku dah ada 2 email approve dekat sini tu pun ambil masa 6 bulan baru approve. Kalau sesiapa yang mementingkan email yang sulit boleh pakai email sevrice providerbawah ni, kena masuk waiting list, biasa sebulan dua baru approve applicant korang. Kalau yang nak pakai mobile punya app, sign up tutanota pun ok gak.

http://protonmail.ch/privacyforall

Boleh baca review protonmail kat sini.

http://www.forbes.com/sites/hollieslade/2014/05/19/the-only-email-system-the-nsa-cant-access/

https://www.cryptocoinsnews.com/inside-look-protonmail-end-end-encrypted-email/
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,107
Reaction score
378
Points
81
guna protonmail sejak v3.6.9
sekarang dah v3.15.19
 

puckish

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2009
Messages
595
Reaction score
26
Points
20
Salam, sesiapa yang nak pakai antara email paling secure dalam dunia even NSA tak boleh nak akses, boleh daftar kat link ni, tunggu sampai diorang approve, first come first serve. Aku dah ada 2 email approve dekat sini tu pun ambil masa 6 bulan baru approve. Kalau sesiapa yang mementingkan email yang sulit boleh pakai email sevrice providerbawah ni, kena masuk waiting list, biasa sebulan dua baru approve applicant korang. Kalau yang nak pakai mobile punya app, sign up tutanota pun ok gak.
yg kena tunggu 6 bulan tu yg free ke yang bayar?
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,107
Reaction score
378
Points
81
 
Sponsored Post
Top
Log in Register