BTC USD 48,980.3 Gold USD 1,785.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Web Site auto downline with referral ID

sismawi

Active Member
Messages
1,218
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,218
Reaction score
2
Points
25
pada kawan2 yg bijak buat website auto downline with referral id tolong email kat aku...

plan binary
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Messages
20,802
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,802
Reaction score
414
Points
141
pada kawan2 yg bijak buat website auto downline with referral id tolong email kat aku...

plan binary

aku bole buat..
tgk je kat siggy..
 

persada

Account locked as requested by owner
Messages
4,776
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
yup..:) briFMS ni power :) dia leh wat :)
 

azriusre

Active+ Member
Messages
4,079
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,079
Reaction score
9
Points
25
CAM Keji minta murah pd benda dah murah..syukur fms caj harga tuh,tu termurah aku tgk.

TAK baik kau cakap aku keji, mana la aku tau harga tu mahal ke murah, aku ni mana la tahu pasal design web ni tu pasal la aku tanya saja,kalau boleh kurang ok le,kalau tak boleh pun takpe..
 

gandaduit

Super Active Member
Messages
8,487
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
TAK baik kau cakap aku keji, mana la aku tau harga tu mahal ke murah, aku ni mana la tahu pasal design web ni tu pasal la aku tanya saja,kalau boleh kurang ok le,kalau tak boleh pun takpe..

huk,sowi...aku ni mudah lenting hal ini,bukan apa ..aku tak suka ada setengah geng carigold yang suka mintak terlampau murah tapi nk kualiti cam 99 petala langit bumi...buka apa tak berbaloi..jadi aku ingat kamu orang camtu tapi sebaliknya bukan..sorry..good luck for u bisnes bro.
 

azriusre

Active+ Member
Messages
4,079
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,079
Reaction score
9
Points
25
huk,sowi...aku ni mudah lenting hal ini,bukan apa ..aku tak suka ada setengah geng carigold yang suka mintak terlampau murah tapi nk kualiti cam 99 petala langit bumi...buka apa tak berbaloi..jadi aku ingat kamu orang camtu tapi sebaliknya bukan..sorry..good luck for u bisnes bro.

Takpe Aiman tak kisah...:D
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
pada kawan2 yg bijak buat website auto downline with referral id tolong email kat aku...

plan binary

ada projek baru ke? PM mai la kat aku :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register