VondereichFX EA version 1.3

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12601
USD / JPY
106.845
GBP / USD
1.25858
USD / CHF
0.94218
USD / CAD
1.36239
EUR / JPY
120.309
AUD / USD
0.69310

CG Sponsors




Sponsored Post

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,158
Reaction score
665
Points
191
martingale ni bagus utk pair yg ada range besar..cepat turun naik mcm gbpaud
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
kebanyakkan EA win rate dia 7:3 berbanding manual.. Sbb manual ni penuh dgn emosi susah skit kalau nak menten kalau yg baru trade la :D

EA plak time untung tu korang keep withdraw la.. Bila kena skali sekala tu still masih kaunter untung berbanding rugi
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
yg polo sop, gj trending pun no hal.. masih terkawal pelot.. tapi dlm grup ada gak yg tumpas gara2 lot besor.. mungkin baru nak buat kajian
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
V1.5 dah buat... tgh test... nasib baik grup supportive.. Tong2.. Yg tong2 kos upgrade den kasi early pass :D

test kaw2 sebelum 3-4 bulan baru public :D
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
Sapa tahu code untuk letak kat EA supaya layer lot kita tu tersusun dalam grouping x dgn lot exponent (martingale)

Macam dalam gambar ni

Sbg contoh master layer kita set 5

lot Exponent x 1.2 @ 1 .3

Bila pos bukak dia camni

0.10
0.10
0.10
0.10
0.10
0.20
0.20
0.20
0.20
0.20
0.40
0.40
dan seterusnya

Mcm sesuai plak sistem ni.. SOP post da ada nak sistem layer camni je
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register