Uptrend Network Sdn Bhd (587955-U)(931489)- Uptrend.com.my

CG Sponsors




Sponsored Post

bluediamond09

Reported Scam Activity, Don't make any deal with t
Joined
Oct 14, 2009
Messages
1,602
Reaction score
3
Points
25
uptrend ni aku dah lama join dah sejak 2007..masa tu UPTREND gila hot...kt MENARA CHOY FOOK ON DI PJ..tak tahu sekarang dah kurang populariti dia..saya kenal CEO dia..yang laki tu..selalu bagi talk dan training...UPLINE saya tulah yang bermasalah..dia dah lari...pergi buat bisnes hartanah lak..tak confiden langsung.lepas tu yang upline punya upline tulah yang tolong saya.dia bagi macam2 training tuk saya..kat restoran mamaklah..kedai kopilah....lepas tu dia pun tak buat dah UPTREND bisnes lain pulak...banyak perempuan yang buat bisnes ni masa tu..zaman tu memang lainlah....orang kata UPTREND ikut sistem pyramid yang scamlah..macam2..nak join bisnes ni pun pikir 2 kali..padahal 38 jek daftar..ada produk lagi..

ADUIII UPTREND2..
 

bluediamond09

Reported Scam Activity, Don't make any deal with t
Joined
Oct 14, 2009
Messages
1,602
Reaction score
3
Points
25
lepas tu ada satu sifu ni dari kelana jaya pun ada center yang mula2 jadi jutawan dan seorang lagi di ampang yang CD training dia laris..pakai BMW 7 SERIES dan FERRARI..income dah 10 angka....lah..lepas tu ND LALA...lah..dan banyak selebriti yang join...kuar flyerslah..
 

lgm

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2014
Messages
994
Reaction score
0
Points
10
Siapa nak buat Network Marketing Bussiness TAPI..

1) Dia xnak carik orang
2) Dia xnak jual barang
3) Dia xnak kejar kawan-kawan dan sedara-mara dia
4) Dia x pandai cakap
5) Dia nak buat depan pc/laptop je
6) Prospect masuk bertubi-tubi dalam email
7) Dia nak group support yang kuat

Mari sertai group kami.








KLIK SINI
 

mhdnzl

Fun Poster
Joined
Feb 4, 2009
Messages
211
Reaction score
0
Points
10
uptrend ni masa baru je abis blaja...masih ade lagi grup2 yg bergerak ke..
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
17,927
Reaction score
1,380
Points
206
slamat pagi hujan lebattttttttttttt!
apo cito uptrend skg?
duit dah lebat ko? ekekeekek

den nak tau apo status jutawan2 uptrend skg, sapo2 bleh update?
 

bintara80

Active Member
Joined
Aug 11, 2010
Messages
2,448
Reaction score
21
Points
35
try sasbadi online ~ iLearnAce. skrg tengah mencari leader. Produk baru di pasaran
 
Sponsored Post
Top
Log in Register