Uptrend Network Sdn Bhd (587955-U)(931489)- Uptrend.com.my

CG Sponsors




peragahan

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2006
Messages
348
Reaction score
0
Points
10
TIADA PEKERJAAN ?? ATAUPUN SUDAH BEKERJA TETAPI MASIH TIDAK
CUKUP RM $$$$ ???? WALAU APAPUN KERJAYA ANDA ?????
ANDA INGIN MEMPEROLEHI …… PENDAPATAN TAMBAHAN …????

1. Kerjaya yg berkonsepkan E-DAGANG dan berurusan dalam US DOLLAR

2. BUKAN DIRECT selling (MLM) : TIADA PENJUALAN BARANG
TIADA MAINTENANCE BULANAN

3. Modal perniagaan serendah RM 300.00++ SEUMUR HIDUP

4. Pendapatan HARIAN dan bulanan, boleh mencecah DARI 4-5 ANGKA SEBULAN

5. Kerja ikut masa sendiri (fleksibel)

KELEBIHAN :

1. Mendapat Lesen perniagaan dari :
KEMENTERIAN PERDAGANGAN DALAM NEGERI & HAL EHWAL PENGGUNA
PENGGUNA ( KPDN )

2. Smart Cash - Debit Card disediakan oleh BANK BUMIPUTRA COMMERCE ( BCB )

3. Pasaran luas. Perniagaan secara global ( Malaysia, Indonesia, India, Pakistan,
Thailand dan Singapura )

" Berilah peluang diri anda untuk mengubah nasib anda sendiri "

" Kejayaan bermula dengan langkah pertama "

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILAPM / TEL / SMS / E-MAIL :Aspani 0135814312
 
Sponsored Post

el_nalzam

Freshie
Joined
Apr 4, 2006
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
jom join.... call me... sape2 yg berminat area dungun trg
0199959923
 

roslitmn

Freshie
Joined
Jan 19, 2007
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
www.uptrend2u.com

Assalamualaikum Datuk/Datin/Tuan/Puan/Saudara/i;

Kebanyakan Manusia merasa dan menghadapi masalah seperti di bawah:-

1. Kerja yang banyak dan di bayar gaji yang murah
(overworked and under paid)
2. Cukup tak cukup dari sebulan ke sebulan
(Surviving from month to month)
3. Kehabisan duit sebelum akhir bulan.
(Run out of money before month ends)
4. Tiada wang untuk simpanan
(Do not have money for savings)
5. Terlalu banyak bil untuk dijelaskan
(Have too many bills to pay)
6.Always behind credit card payment
7.Tiada masa bersama keluarga
8.Never time for hobbies.
9.Kerap tak boleh buat apa yang kita suka...

---tetapi---
bila anda dah mula cari kami nanti..anda pasti akan >>>

>boleh buat apa yang anda suka....
>nak kemana pun pergilah...
>nak beli apa beli je...
>nak melancong kemana...melanconglah...


anda hanya perlu sms ke 019-4950041 zuraini / 019-4290018 rosli
sertakan alamat,nama dan contact no.yang senang dihubungi kelak..

anda yang merancang masa depan anda..
bayangkan bonus harian RM600>> RM1000 atau lebih...anda yg pilih sebenarnya..

tak percaya takpe..sebab kami tidak memerlukan kepercayaan dari anda kerana kami sedang menjalani kehidupan tanpa memikirkan tentang wang dan masa lagi..
 
Last edited:

LaN

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2007
Messages
155
Reaction score
0
Points
10
kawan saya nak jual kedai dia kat awak boleh kan ...
 

roslitmn

Freshie
Joined
Jan 19, 2007
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
kedai menda, aku biz networking mana pakai kedai..buat susah hati je set up kedai ni
 

arulgit

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,061
Reaction score
13
Points
25
best ker uptrend ni?
byk org pomot kat aku tp depa pomot sistem jek
product maleh nk citer..mcm bkn konsep mlm sbenonyer
mcm ponzi plak aku tengok
ngeh3...

jus my 2dinar
peace!
 

blueinv

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2007
Messages
174
Reaction score
0
Points
10
banyak orang ajak ku beli 7 position,kata boleh kembang cepat..short term boleh kaya..
 

mfazy121

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2006
Messages
425
Reaction score
12
Points
15
sekadar suara hati,

uptrend ni memang main system jer,
ala-ala main kutu tp guna teknologi, x lebih dr tu.

klu tanam modal, lepas tu x payah cari orng, boleh masuk ke duit?

bincang2lah.........sy x kata x bagus, tp ingin berbicara secara terbuka.

Assalamualaikum!
 

salwa

Freshie
Joined
Mar 19, 2006
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
sekadar suara hati,

uptrend ni memang main system jer,
ala-ala main kutu tp guna teknologi, x lebih dr tu.

klu tanam modal, lepas tu x payah cari orng, boleh masuk ke duit?

bincang2lah.........sy x kata x bagus, tp ingin berbicara secara terbuka.

Assalamualaikum!
Hidup lagi ke uptrend ni???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register