Uptown Klang

CG Sponsors




Akhtar

Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
1,745
Reaction score
21
Points
25
Salam kawan2, aku dapat tapak utk projek uptown klang yg akan dibukak bermula february 2010. Memandangkan aku dok kl ni.. sape2dari klang interested nak join venture bukak gerai burger oblong? Barang semua aku supply siap ngan stall.. just run bisnes n dapatkan sorang pembantu utk tolong2. Weekend aku turun, aku bukan bayar gaji tau tp kira kongsi keuntungan (profit sharing). Win-Win situation.. sape xde modal cantik la. Weekend aku datang collect, percent kita kowtim face 2 face.
 
Sponsored Post

den4ex

Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,558
Reaction score
7
Points
25
Salam kawan2, aku dapat tapak utk projek uptown klang yg akan dibukak bermula february 2010. Memandangkan aku dok kl ni.. sape2dari klang interested nak join venture bukak gerai burger oblong? Barang semua aku supply siap ngan stall.. just run bisnes n dapatkan sorang pembantu utk tolong2. Weekend aku turun, aku bukan bayar gaji tau tp kira kongsi keuntungan (profit sharing). Win-Win situation.. sape xde modal cantik la. Weekend aku datang collect, percent kita kowtim face 2 face.
wah..menarik ni..bro,ado tapak lebih x?:D:)cgrock
 

airsejuk

Freshie
Joined
Feb 23, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Pasar tani tu under FAMA kan.. ada contact person incharge ke??
kalau nak ikutkan penduduk Meru dan kawasan sekitarnya beribu2 orang.. kalau diorg nak pegi pasar kena gi jauh.. kat pasar jalan Meru nu..takpun gi pasar tani hari ahad stadium shah alam..
cam boleh pegi jer pasar tani kat tapak ni.. sebab kalau FAMA handle maknanya kena isi borang la..haduhh..tu yg letih tu..
 

tajulz

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
648
Reaction score
0
Points
10
aku ade tapak nak jual..segera...
 

zxr250

Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
1,795
Reaction score
3
Points
25
tapak...jual ker sewa???
 

tajulz

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
648
Reaction score
0
Points
10
tapak...jual ker sewa???
aku ade tapak..tp x dpt nk niage..aku byk keje lain skg ni..klu beminat bgtau aku la...sewa/ jual...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register