Untuk Kaki Pancing yang Aktif

Recommended Brokers


arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,568
Reaction score
347
Points
81
Salam geng tengok macam tak aktif je thread pancing kat cg ni.

meh try bukak skali lagi tengok ada sambutan tak..

Sape2 yang mancing kolam air tawar boleh share tak resepi korang? nanti aku update kat sini

Port aku mancing :

- Kolam pinggiran putra (air tawar)
- Kolam Kesuma Rimba (air tawar )
- Kolam Taman U (air masin )
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
149,927
Reaction score
20,720
Points
1,661
ak kedekut sikit. xmain kolam bayar ni. lg suka redah semak
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,906
Reaction score
114
Points
33
nak ikat perambut pun kono tgk youtube....
hehhehe...
 

Kaizen5555

Legendary Member
Joined
Feb 5, 2014
Messages
13,129
Reaction score
160
Points
123
taman u johor ke? aku x penah mncing...tp minat nk try2 gak...bole join ka
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,568
Reaction score
347
Points
81
ak kedekut sikit. xmain kolam bayar ni. lg suka redah semak
hek ele...suke [STRIKE]main [/STRIKE]mancing kat semak ke..

Kolam siakap kat mana murah?
duk mane bro? rasa sume rate sama..3 jam rm50

nak ikat perambut pun kono tgk youtube....
hehhehe...
sama la kite :))

taman u johor ke? aku x penah mncing...tp minat nk try2 gak...bole join ka
bukan..kat seri kembangan
bole je join..tapi aku takde plan nk ajak g mancing lagi untuk warga cg..kompem sume duk lain2 negeri ni
 

Yasa

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2014
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
mai sini kita cerita tempat memancing yang menarik
dikawasan masing masing .. tak kira lah sungai ke
lombong, tasek dan pantai atau laut dalam..sharing2..ok
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,906
Reaction score
114
Points
33
tt.. up la 1 gathering pancing...
leh dpt rapat kan siratulrahim...
hehe...
:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register