BTC USD 57,005.4 Gold USD 1,777.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Uber atau Grabcar di UITM Puncak Alam

awiena

Active+ Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
4,864
Reaction score
155
Points
33
kawan kawan yg biasa di area ni, nak tanya..uber atau grab byk tak di area ni sbb aku nak ke kl naik ets ni...nak cuba naik grabcar dr klsentral ke puncak alam..tp taktahulah ada ker tak servis ni disana nanti
 
Sponsored Post

awiena

Active+ Member
Joined
Aug 3, 2012
Messages
4,864
Reaction score
155
Points
33
kawan kawan yg biasa di area ni, nak tanya..uber atau grab byk tak di area ni sbb aku nak ke kl naik ets ni...nak cuba naik grabcar dr klsentral ke puncak alam..tp taktahulah ada ker tak servis ni disana nanti

sape tahu plzzz
 

forumercg

Banned
Joined
May 6, 2017
Messages
804
Reaction score
66
Points
25
sape tahu plzzz

encik boleh download application uber.

dia akan beritahu perkhidmatan ada atau tidak disekitar puncak alam

GTY_uber_jtm_140604_12x5_1600.jpg
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,847
Reaction score
2,312
Points
151
aku pun di puncak alam....tapi tak tahu la..tak pernah lak gune uber..
 

nash007

Active Member
Joined
Aug 5, 2011
Messages
2,308
Reaction score
4
Points
25
try online kat sana sunyi jer...driver pun takdak...
baik simpan no driver dari kl sentral tu siap2...
nnt tny dia kalau nak balik boleh tlg ambik ke tak...
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,847
Reaction score
317
Points
91
kalu naik dr kl sentral ke p.alam ni ada je..tp kalu naik dr p.alam nak ke kl x pasti ramai ke x.boleh cuba req jgk kot.psl ada membe dok BTP buat grabcar area sana
 

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,009
Reaction score
150
Points
83
aku duk area situ. Uber & grab pernah ada tapi jarang sgt
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Kalau uber dan grab car takde boleh cuba grab taxi.

Mungkin ada kerana teksi biasa buat grab juga kan?
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Cik adik yg mcm dlm profile tu ker? Kalau yerr tak payah uber/grab abam pun bole hntr.:D:">
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Cik adik yg mcm dlm profile tu ker? Kalau yerr tak payah uber/grab abam pun bole hntr.:D:">

wkwkwkwk

kalau camtu aku sewa vellfire besar dan luas untuk hantar cik adik tu:))

kepada tt

cuba masuk fb puncak alam dan uitm palam tanya mereka yg buat uber/grab

biasa dorang cari driver mcm ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register