BTC USD 43,685.7 Gold USD 1,766.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

uber

  1. namkin

    Wanted Pemandu Uber WANITA di Pasir Gudang..

    Assalamualaikum... sye mncari pemandu uber wanita di area pasir gudang @ sekitar.. Trip dari taman kota masai ke terminal larkin.. Tarikh : 14 feb 2018 Tmpat : area tmn kota masai * detail akan diberitahu nnti tiket bas pukul 3:30 ptg.. so kne smpai sne dlm pkul 2:45 ptg palig lewat.. jd bg...
  2. chyu

    Wanted Cara Daftar Pemandu GrabCar Di Malaysia

    Cara Daftar Pemandu GrabCar Di Malaysia Secara Online. Kini anda boleh daftar Grab Driver secara online di Malaysia tanpa perlu hadir ke Grab GDC atau Grab Kiosk. Pemandu baru tidak perlu lagi beratur panjang di pejabat Grab. Mulai 30th September 2019, semua pemandu Grab WAJIB mempunyai Lesen...
  3. awiena

    Wanted Uber atau Grabcar di UITM Puncak Alam

    kawan kawan yg biasa di area ni, nak tanya..uber atau grab byk tak di area ni sbb aku nak ke kl naik ets ni...nak cuba naik grabcar dr klsentral ke puncak alam..tp taktahulah ada ker tak servis ni disana nanti
  4. L

    Wanted Saya Bayar Upah Utk Registerkan Uber Guna Proton Persona Anda (Perlu Dtg KL)

    sya ada teksi persona yg baru 1 tahun umur,nak modify utk jadi kereta biasa untuk guna as kereta uber tapi masalah skrg plate number tak boleh didaftarkan as teksi utk join uber teksi sya masih baru dan tip top,cuma masalah plate je nak join uber guna kereta lain mmg takde dan bujet tinggi...
Top
Log in Register