To Sell Ubat Gigi Formula Dr Rodzi Since 1995

CG Sponsors




faizhamizaz

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,005
Reaction score
30
Points
30
UBAT GIGI KELUARAN BUMIPUTERA MUSLIM SEJAK TAHUN 1995 .
Ada Register KKM : NOT121203573K

Sesiapa yang berminat boleh Whatsapp sy ye

Whatsapp Link
https://api.whatsapp.com/send?phone=60163378443&text=Formula%20Dr%20Rodzi

Antara kebaikan dan keistimewaan Ubat Gigi Formula Dr Rodzi ni.

📌 Dicipta dan dikeluarkan oleh BUMIPUTERA MUSLIM

📌 Sudah 24 Tahun Di Pasaran Semenjak 1995.

📌 Kilang Sendiri di Perlis

📌 Berdaftar Dengan KKM : NOT121203573K

📌 Tidak menggunakan geletin seperti ubat gigi yang lain , ini bermakna ia BERSIH, SUCI , HALAL.

📌 Tidak menggunakan bahan kimia dan selamat digunakan.

📌 3 Kegunaan dalam 1 tiub ubat gigi. Boleh digunakan sebagai ubat gigi , ubat kumur & ubat sapu . RUJUK GAMBAR .

📌 Menggunakan pati gamat yang asli & kualiti dengan adunan herba - herba yang mengandungi euganol yang boleh diperbagaikan kegunaannya .

Tidak Menggunakan
❌ Parabens
❌ Flouride
❌ Gelatin
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,442
Reaction score
241
Points
88
1st time baru tahu brand ni
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,322
Reaction score
1,575
Points
596
semoga banyak sales aaamiinnn
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,226
Reaction score
93
Points
80
aku start jual taun 96...
cikgu kelas aku de beli time tu...huhu...
time tu jual 10 hengget...walaupun mcm agak mahal...tp berbaloi...
gune pun just 2cm je...
dan masih menggunakan nama yg sama hingga kini...
rase laen skit la...sbb de gamat & cengkih...tp mmg bagus...
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,102
Reaction score
508
Points
126
jual dalam shopee boss.
 

faizhamizaz

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,005
Reaction score
30
Points
30
aku start jual taun 96...
cikgu kelas aku de beli time tu...huhu...
time tu jual 10 hengget...walaupun mcm agak mahal...tp berbaloi...
gune pun just 2cm je...
dan masih menggunakan nama yg sama hingga kini...
rase laen skit la...sbb de gamat & cengkih...tp mmg bagus...
Ya tuan . Guna ½ cm je . Mmg rasa fresh mulut . Banyak kegunaan lain sama . Marketing di malaysia slow sbb dulu anak² Dr Rodzi yang handle pakat pindah p duk Australia & New Zealand . Tinggai Dr sorang duk handle mmg x sempat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register