TWI Group

CG Sponsors




ecofriend

Freshie
Joined
Feb 6, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3

Earn extra income by using the internet to market eco-friendly household products
Coming to Malaysia on 1 Feb 2010 – Be a Pioneer in Malaysia
• Unique eco-friendly American house-brands
• No large investment or inventory required
• Reasonable and affordable pricing
• A business from home using your home computer or laptop
• No sales and marketing qualification and experience needed
• Not necessary to be IT-savvy - our internet marketing system and free training is easy to learn and highly duplicable
• No necessity to spend money on expensive seminars, internet marketing courses, etc
• Get to know the distinct differences between traditional selling and modern marketing and why offline and online internet marketing are today’s modern keys to successfully and effectively build a profitable business from home with virtually no-risk

Log on to http://housebrand-eric73.thetwigroup.com/
 
Sponsored Post

fe8137

Freshie
Joined
Feb 23, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
TWI-http://housebrand-eric73.thetwigroup.com/


Dapatkan pendapatan yang ekstra dengan menggunakan Internet untuk memasarkan produk keperluan harian yang semulajadi

Akan datang ke Malaysia pada 1 Mac 2010-Jadi Perintis Di Malaysia
• Produk keperluan harian yang semulajadi dan istimewa.
• Tidak perlu membuat pelaburan yang besar
• Tidak perlu menyimpan inventori yang besar
• Harga yang berpatutan
• Sebuah bisnis dengan menggunakan komputer atau laptop (komputer riba)untuk berniaga dari rumah
• Tiada kelayakan dan pengalaman yang diperlukan dalam bidang penjualan ataupun bidang pemasaran
• Tidak perlu menjadi seorang bijak dan handal dalam bidang IT- sistem pemasaran kita melalui Internet dan latihan percuma daripada kita adalah mudah untuk dipelajari dan senang untuk diduplikasikan
• Tidak perlu membazir wang anda dengan menghadiri seminar yang mahal, kursus pemasaran melalui Internet (Internet Marketing), dan lain-lain lagi
• Faham tentang perbezaan yang nyata di antara penjualan tradisional dan pemasaran moden serta sebab mengapa pemasaran melalui Internet sama ada ‘offline’ ataupun’online’ adalah kunci kejayaan dalam membina sebuah bisnis berniaga dari rumah yang mampu membawa keuntungan yang lumayan dengan ketiadaan risiko
Sila layari http://housebrand-eric73.theTWIgroup.com, untuk maklumat selanjutnya
 

david01

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2008
Messages
792
Reaction score
0
Points
10
jadi , takde org yg mau jawap kat sini?
 

fe8137

Freshie
Joined
Feb 23, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
maafkan saya atas reply yang lambat. sebenarnya, kita ada seminar kat malaysia juga. kalau minat bolehla register kat website dulu dan kita akan memanggil anda melalui telefon=)
 

david01

Fun Poster
Joined
Feb 10, 2008
Messages
792
Reaction score
0
Points
10
fe8, tengs banyak.
baru i ingat sebelum itu i ade register twi, dan saya mmg tau product m itu.
masa itu i register di bawah org yg nama cheryl.
cara dia menjalankan bisnes nie i tak setuju sgt...so secret, macam kongsi gelap...masa i mintak maklumat, dia kata sila datang seminar (i dah britau dia ttg i dah paham ttg product la)...i mintak catalog, dia kata pula mintak i attend webinar (haha)...kenapa tak bole straight forward ajer?
saya setuju sistem nie mungkin maanfaatkan mereka yg newbie, tapi bukan utk yg spt saya.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register