[TUTORIAL] Convert TORRENT ke DIRECT LINK (download akan bertambah laju)

Recommended Brokers


myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,832
Reaction score
570
Points
161
zbig pun sudah jadi personal cloud storage.

Rasanya bisnes model sebelum ini tidak menjadi.
 
Sponsored Post

murahla

Permanently Banned
Joined
Mar 23, 2015
Messages
750
Reaction score
11
Points
15
ada website lain tak serupa mcm zbigz??
 

ober9

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2015
Messages
160
Reaction score
8
Points
15
selain drpd zbigz, ade jugak www.hive.im
zbigz yg free akaun ade speed cap 200kbps...tapi kalu hive punye free speed cap dlm 400kbps
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,150
Reaction score
380
Points
81
file torrent korang download kat mana? yg seed dan leech tinggi
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
lol berguna ah untuk org macam aku yg torrent kena throtle dengan tm

berfungsi lagi ke website kat depan tu

or ada yg latest?
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,053
Reaction score
824
Points
566
lol berguna ah untuk org macam aku yg torrent kena throtle dengan tm

berfungsi lagi ke website kat depan tu

or ada yg latest?
guna vpn bro untuk bypass throttle tu :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register