[Tutorial Bergambar] : Daftar Domain/Hosting Percuma Hingga Install Wordpress.

Recommended Brokers


Sponsored Post

Aura Dhuha

Active Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,326
Reaction score
102
Points
33
terbaik la tt..usaha yg insyalah membawa berkat....klu aku mmg xsanggup nk capture gmbr pastue upload..pastue type berjela2 camnie...tahniah....
terima kasih. agak rajin siki hari tu. :):):)

Dah Bookmark threat ni..:)cgrock
haaa. yang ni bagus, nanti boleh rujuk kat dalam ni aje. kan? mudah untuk buat rujukan sendiri. :):):)

tahniah tt saya doakan moga jadi jutawan adsense dgn cepat
Aamiin
jazakAllah khairan.. amin ya rabbal alamin. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

Aura Dhuha

Active Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,326
Reaction score
102
Points
33

Aura Dhuha

Active Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,326
Reaction score
102
Points
33
hahaha terima kasih bro..aku berkenan kat script MLM tu..xder ke link?
sama sama kawan. isk, pasal ape tak ade. berminat je ke? tak mau beli??:D:D:D

P/S : sesiapa saja yang nak buat permintaan untuk tutorial bergambar, boleh pm saya. InsyaAllah sekadar ilmu yang mana ada ni, saya akan manfaatkan untuk kalian semua.
 

Aura Dhuha

Active Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,326
Reaction score
102
Points
33
buat tutorial google ads pulak tt...
tutorial bergambar? tengok pada tutorialnya dulu, kalau ramai permintaan saya akan buat. InsyaAllah...:D:D:D
 

sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
tutorial bergambar? tengok pada tutorialnya dulu, kalau ramai permintaan saya akan buat. InsyaAllah...:D:D:D
ha ah bergambar..klu boleh ada animasi sekali + background lagu raya..cewah..hehhe:D:D
permintaan? mesti ramai punya nak tt..nanti trus tt naik lavel sifu..
 

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,653
Reaction score
20
Points
25
rajin TT buat tuts eh.. good job
err btw... hosting yg saya guna pun ada kasi free hosting + free domain gak... siap ada one click install, so kalo nak install wordpress kat free domain tu just create website pastu install application, dgn one click dah siap WP terpasang hehehe... nak install joomla, drupal, magento cart, zen cart dan lain2 lagi application pun ada...
apa pun great job..memang rajin laa
saya tak pernah pakai filzezilla tu... bagus gak dpt tgk screenshot software tu..at least tau gak camna nak handle...
:)cgrock
 

pro_gamerz

Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
2,205
Reaction score
315
Points
41
rajin TT buat Tuts saya da setel suma ni thx to TT...

tp skrg guna plugin ni kelaut lg setting dia apa suma... huhu harap TT bole buat and truskan contribute plugin2 best idea2 menarik... hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register