Wanted Tukar Pintu Kayu Rumah

CG Sponsors




faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
Salam,

Ni den nak tanya skit...sapa2 ada kenalan atau biz berkaitan :)cgrock

Pintu kayu utama umah den dah dimakan anai2...semalam bukak hampir roboh dah...#:-S

Den nak tukar terus...sapa leh bg quotation and kalau blh den nak siapkan by Ahad ni...:)

Minta tlg geng2 CG sekalian...

Area umah den Shah Alam :)cgrock
 
Sponsored Post

hasnolfaizal

Active Member
Joined
Mar 26, 2012
Messages
1,906
Reaction score
2
Points
25
Buat sendiri jer TT.. Pergi kedai hardware cuba tanya berapa RM.. Bnyak gred ada, cari yang gred A punyer..
 

qarzza

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,389
Reaction score
29
Points
30
aku pon tukar pintu sendiri TT...
 

PainKiller

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2008
Messages
7,913
Reaction score
41
Points
70
ambil ukuran pintu kemdian p kedai tempah dan pasang sendiri
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,715
Points
191
Beli yg dah siap pun ok jugak ..banyak model..gi kedai hardware yg grand sikit mesti ada jual..kalau rasa susah nak pasang sendiri suruh je dorang pasang siapkan skali..tambah sikit laa rm tu tt..
 

man_long

Fun Poster
Joined
Oct 3, 2012
Messages
248
Reaction score
1
Points
15
simen jer trus tt x yah nak pakai kayu lai
 

arin_gis

Active+ Member
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,930
Reaction score
111
Points
33
banyak gak idea membantu dan membantut ekekekkekee

kat seri kembangan ada satu..
 

ipinzz

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2011
Messages
378
Reaction score
1
Points
15
setuju TT, baik pasang sendiri je..jimat banyak..pastu dapat eksesais badan skit..hehe..
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
susah wooot pasang pintuu...

kena tgk frame pintu dulu kena ukur..

jika tak muat kena bahattt..

ada tekniknya..
aritu aku baru tukar

rm250 satu pintu siap pasang blm cat pintu kayu 8 petak
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Salam,

Ni den nak tanya skit...sapa2 ada kenalan atau biz berkaitan :)cgrock

Pintu kayu utama umah den dah dimakan anai2...semalam bukak hampir roboh dah...#:-S

Den nak tukar terus...sapa leh bg quotation and kalau blh den nak siapkan by Ahad ni...:)

Minta tlg geng2 CG sekalian...

Area umah den Shah Alam :)cgrock

frame pintu ok x?
ke frame pintu yg kena makan anai2..
dan merebak ke daun pintu?

nak kena check keseluruhan T..

anai2 ni perosak senyap..

kalau sampai daun pintu ke kokak, ada harapan frame kayu yg lain pun kena..

umah abg aku, sampai ke kuda2..
seb baik dia tukang..

selamba dia buat sendiri..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register