perabot

  1. ViperX

    To Sell Almari dapur percuma meja dapur memasak [Nilai, Negeri Sembilan]

    Almari dapur untuk dijual. RM500.00 percuma meja dapur memasak. Lokasi : Kg. Felda LBJ, Negeri Sembilan. Sekiranya berminat, sila hubungi 0132604866 whatsapp untuk temujanji. Cash and carry. Transport tanggung sendiri.
  2. khairulnawawi

    To Sell Locker/almari besi asrama terpakai

    Locker single sekenhand. Good condition. Material besi. Spek universiti. 15inch W x 18inch D x 72inch H (6kaki) Harga RM180 Lokasi : Bukit Raja, Klang ( kawasan industri belakang Hospital Columbia) Harga bagi Order banyak dan penghantaran boleh dirunding En khairul Bintang Maju Trades
  3. khairulnawawi

    To Sell Kerusi Banquet terpakai warna biru gelap, frame hitam, keadaan baik

    100 set kerusi banquet terpakai warna biru gelap frame warna hitam spek universiti material : pvc keadaan baik RM40/kerusi boleh runding jika borong banyak lokasi : bukit Raja, Klang 0125414096 Bintang Maju Trades
  4. khairulnawawi

    To Sell KATIL DOUBLE DECKER ASRAMA TERPAKAI

    100 set katil double decker asrama terpakai available untuk keperluan asrama pekerja / pelajar Harga : RM250/katil Material Body : Besi Material Deck : Plywood or HardBoard Lokasi Bukit Raja, Klang Bintang Maju Trades 0125414096
  5. M

    To Sell Meja Potong Kain - Spec Heavy Duty

    Saya mahu menjual sebuah meja potong kain peninggalan mak cik saya. Custom made, heavy duty. Rangka diperbuat dari besi padu. Harga dipinta RM400.00 sahaja Cash & Carry. Lokasi : Kundang, Selangor. Saiz : 1.8m x 1.2m x 0.9m (panjang x lebar x tinggi). (plus minus 0.05m). Saiz cukup lebar...
  6. F

    To Sell Lazy folding chair

    Salam semua!!! sempena hari jumaat, mari mari... Lazy Folding Chair ( Upgrade besi petak) Ini kerusi sesuai utk rehatkan badan sambil santai tgk tv atau rehat atau tidur atau sambil2 tido2 ayam... kalau pasang di luar beranda pon sempoi layan angin tiup sepoi2 bahasa Foldable Beach Chair is a...
  7. R

    To Sell [SOLD]Wexford 3+2+1 Sofa Set (Used)

    Item(s): Wexford 3+2+1 Sofa Set (Used) Package includes: Just the sofas/Cuma sofa Price: RM700 (Negotiable) Warranty: N/A Dealing method: The sofa is in a condominium behind Plaza Low Yat. Viewing can be arranged and then we can negotiate about delivery. Lokasi di condominium di belakang...
  8. D

    Wanted GHOST CHAIR (kerusi hantu)

    Mana kedai yg jual kerusi ghost chair. Fungsi utama kerusi ini diguna, untk bagi space satu rumah nampak luas terutama kawasan meja makan. Selain tu, rungsi kerusi ni bagi nampak menarik, sbb ia katogori kerusi dekor. Aku nak masuk gambar dlm ni, tak pandai, tapi kalau.tuan2 taip dlm google...
  9. alang_nizms

    To Sell Meja opis dgn kadar segera

    nk jual meja opis...5 kaki size.. gambar lebih kurang cam kat bawah.. yg besar n yg kecik.. total 28 bijik, sbb jual opis ganti meja baru.. harga RM60 sebijik...lelong.. meja besar + meja kecik sama harga call 0123125683 gambir contoh..
  10. faris_sn

    Wanted Tukar Pintu Kayu Rumah

    Salam, Ni den nak tanya skit...sapa2 ada kenalan atau biz berkaitan :)cgrock Pintu kayu utama umah den dah dimakan anai2...semalam bukak hampir roboh dah...#:-S Den nak tukar terus...sapa leh bg quotation and kalau blh den nak siapkan by Ahad ni...:) Minta tlg geng2 CG sekalian... Area umah...
  11. A

    To Sell Jualan pindah rumah - barangan rumah

    slm semua..kwn nk pindah umah mls nk bawak brg2 dan nk tolak kt sapa yg berminat:- 1)meja makan 6 kerusi-RM350 2)peti ais 2pintu jenama LG vitamin-RM400 3)cabinet tv 4 kaki panjang-RM150 4)2 cermin dinding 1 square 1 panjang-RM250 5)hood dapur stainlesssteel-RM180 6)3 meja pejabat..buat anak...
  12. M

    Wanted Kerusi, meja dan kabinet pejabat (office renovation)

    Assalamualaikum, Baru baru ni bos aku mintak aku carikan pembekal perabut pejabat, kabinet sebab kami akan berpindah ke pejabat yg baru dibeli pada april 2013. Oleh itu, aku buka kepada warga cg untuk jadi pembekal. Barang yg kami cari: 1. Kerusi 2. Meja 3. Kabinet Pelan ubahsuai pejabat...
  13. firdaus90

    Wanted Ada sape nak letgo perabot??

    salam... aku nak pindah umah baru..sebelum ni duk umah mak.. minggu depan nak pindah ke rumah lain sbb da berkeluarga.. satu perabot pun tadak lagi.. tujuan bukak thread ni adalah untuk bertanya kepada mane2 warga CG yg nak let go perabot such as katil, almari etc.. mane la tau ade yg...
  14. AzMiLLioNaiRe

    Wanted Lokasi perabot terpakai dari hotel

    salam ada rakan2 CG tau x kat mana nak dapat perabot terpakai dari hotel? lokasi? kalau bole kawasan KL,ampang dn sekitarnya :-?:):)
  15. penawar1503

    Wanted Kanopi pyramid - mcm kenduri kawen tu

    Salam warga cg.. ade sape2 yg jual Kanopi pyramid ( bukan arabian) 20' x 20' ? Saya nak beli 1 Unit Kanopi pyramid 20' x 20'& 1 Unit meja Stainless Still 2meter x 1 meter.( biase org leh buat custom made) Jika ada sesape yg menjual barang yg sy nak, leh reply kt thread nie atau PM sy pn...
  16. D

    To Sell Contractor Furniture & House Contruction (Extend)

    ini photo-photo project yang kami buat Lokasi: Kedah (sungai petani) Our service area: SP, Prai (Butterworth), Pulau Pinang Furniture Part
  17. S

    Wanted Barang2 terpakai - perabot dan brg eletrik

    Salam kawan2 semua yg budiman.. Saper2 yg ader nak jual barang terpakai etc perabot2 n barang2 elektrik leh laa call or sms sayer.area lembah kelang. Time kasih yg memberi sokongan. Asrul 019 2397630.. p/s saper2 nak jul perabot2 umah pun blh.pindah xnak bawa barang bnyk2. blh jual kat...
  18. BeritaGempak

    Wanted Nak Beli Perabot Murah

    Kat mana nak cari perabot yg murah2 ea? Haha den kalau kedah tau la nak cari.. KL area BTHO ni susah, mula-mula nak cari katil single.. sakit badan2 tido atas simen nih..
  19. zammmm

    Wanted Mana nak beli sofa udara

    salam,dah try search,tp xjumpa...kalau ade sape2 tahu kat mana nak beli bende ni share la h ye...tq
  20. myfxadvior

    Wanted Mencari Lokasi Kedai Perabot Terpakai di KL

    Salam CGrian sekalian, minta tolong berkongsi maklumat pasal tempat2 atau kedai used furniture/ perabot terpakai di lembah kelang. sapa2 ada experience pasal kedai dan area yg patut survey dan menarik sila kongsi la yea. Mohon bantuan dan jasa baik anda :D UPDATE: LOKASI AREA PJ atau SG BESI...
Top
Log in Register