tukang jam pengsan...

CG Sponsors




[email protected]

Active Member
Joined
Sep 23, 2008
Messages
1,870
Reaction score
591
Points
71
tukang jam pengsan...

Pada suatu hari ada sorang lelaki tu tengah berlegar legar disebuah pekan.
Dia jalan dari sebuah kedai kesebuah kedai yang lain.

Rupanya tujuan dia nak cari kedai jam, kerana jam tangan dia rosak. Cari
punya cari, akhirnya jumpa sebuah kedai jam. Maka bermula lah dailog;

Lelaki: "Apek, boleh repair saya punya jam?"

Apek: "Boleh, boleh"

Lelaki: "Tapi apek, saya mahu cepat pasal sudah dekat raya ni, hari ni
boleh siap ke pek?"

Apek: "Mana boleh, esok angkat la"

Lelaki: "Tak boleh la pek, rumah saya jauh, mau datang sini pun banyak susah, tapi kalau apek boleh bagi cepat saya bayar upah double"

Apek: "Oklah! Nanti setengah jam lu mari"

Lelaki itu pun beredar, maka si apek pun cepat cepat repair jam tu. Dia pun mula bawak jam tu ke meja tempat dia memperbaiki jam yang rosak.

Lampu meja pun dinyalakan. Screw driver yang kecil-kecil memang dah
tersedia disitu. Apek pun tarik bangku nak duduk. Kanta pembesar yang bulat diambil dan diletakkan dimata, dikepit antara pipi dan kening, mata
lagi satu ditutup, dengan kanta mata ni, screw jam yang kecik2 pun
nampak besar gajah......tiba-tiba, apek terasa nak kecing. Dia pun
berdiri dan terus lari kebilik air, pintu bilik air dibuka, penutup mangkuk
tandas diangkat, zip seluar dibuka, anu nya dikeluarkan untuk dihalakan ke mangkuk
tandas .......... dan apek pun pengsan didalam tandas, ramai orang
kat pekan datang tolong apek angkat masuk dalam ambulan, hantar pegi
hospital.

Selepas beberapa jam apek pun sedar. Doktor pun tanya:

Doktor: "Macamana boleh pengsan apek"

Apek : " Masa saya dalam tandas, saya ada nampak itu naga ada tembak air
pada saya, naga banyak besar"

Doktor: "Apek Apek, lain kali kalau mau kencing, itu kanta kat mata
tanggalkan dulu".....
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,190
Reaction score
821
Points
176
hehehe... skali lua mau tanggal kanta daaaaaaa.....
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Ayoyoyoooooo......!!!!
Itu macam bleh jadi ka???
 

zaidictc

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2008
Messages
341
Reaction score
2
Points
15
lawak..ni mmg lawak..aku sangka jam tu jam Ben10 ...tu pasal apek tu pengsan..
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
hahaahahah silly mistake :)):))
 

aaril

Fun Poster
Joined
May 2, 2008
Messages
829
Reaction score
6
Points
15
kah kah kah kah...

aper2 lah aper tue... aper2 pun slmt tahun baru cine kat apek tu
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Kenapa naga plak? Camne rupa naga tu?:eek::eek:
 

znlftr

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
3,278
Reaction score
2
Points
25
dia ada tatoo naga kat situ kot :))
 

mnur183

Active Member
Joined
Aug 5, 2009
Messages
1,284
Reaction score
2
Points
25
hahahaa...tatoo ke parut...hehehe...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register