BTC USD 39,467.0 Gold USD 2,072.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell TruSafe Home Security

azzimramli

Freshie
Messages
1
Joined
Sep 10, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
C8Fa4lPuftnHyL6WvYxzpKhHnB1pSCUujVTbT5QhCtHOVSxc6Vw5e608k913S-Gwl0_koQvE4CIkNjxqVMFwbawwN1a-j4vKxKnw30wfl77i5NjC1qeunGNo5QB1whTRjw7LcnNr

Whatsapp/SMS/Call : 010 - 228 6383 (Azzim Ramli)
https://ibb.co/gP2JxkQ

Tanpa Chubb 24/7 Kawalan Profesional, Adakah Anda Yakin Selamat ?
Beberapa syarikat keselamatan menyatakan CCTV adalah “penyelamat sebenar” - tetapi apa akan terjadi sekiranya anda biarkan telefon pintar anda dalam “mode” senyap atau tidak selalu memeriksa dalam masa tertentu, pastinya rumah anda terdedah pada pecah masuk daripada perompak.

Dengan pantauan 24/7 Chubb, apabila satu daripada sensor pintu atau tingkap mengesan pecerobohan, a akan berkomunikasi dengan panel kawalan anda dan ke pusat pemantauan Chubb. Pantauan keselamatan profesional menerima isyarat dan menghubungi pemilik rumah sebelum memberitahu pihak polis-melainkan pemilik rumah mematikan sistem penggera, kami akan menghantar pihak berkuasa yang sesuai untuk memastikan keselamatan anda. Itulah keselamatan sejagat 24/7.

 • 24/7/365 Pemantauan profesional
 • Tiada caj tambahan untuk pemantauan kebakaran, persekitaran dan keselamatan kecemasan
 • Respon yang pantas
 • Pemantau profesional yang terlatih dengan akses kepada responden kecemasan

truSafe Security adalah rakan sah kepada Chubb 24/7 Pemantauan Profesional, truSafe security juga rakan kongsi Chubb yang diberi kuasa dalam menyediakan sistem keselamatan rumah tanpa wayar.

Kenapa truSafe Security ?
truSafe security is certified distributor of Interlogix, a leading security provider to the residential and commercial building security system worldwide from USA.
We understand the pain of conventional unreliable alarm where Malaysian experience high false alarm on the wired obsolete security system. Thus, truSafe mission is to deliver professional grade modern security system & Chubb 24/7 Professional monitoring to you.
With truSafe security, you'll enjoy the comfort and convenience of an award-winning security panel paired with Chubb 24/7 Professional monitoring to secure your home.

truSafe Security adalah pengedar tunggal yang sah kepada Interlogix,
sebuah pembekal keselamatan terkemuka dan sistem keselamatan bangunan, perumahan dan komersial di seluruh dunia dari Amerika Syarikat.
Kami memahami ketidakselesaan warga Malaysia yang sering menghadapi penggera kovensional yang tiada kualiti dan penggera palsu yang tinggi dan masih memerukan pemasangan wayar. Oleh itu, misi truSafe adalah menyediakan sistem keselamatan moden berserta gred yang profesional & Pemantauan Profesional 24/7 Chubb kepada rumah anda.

LEBIH SELAMAT

✔ Keselamatan yang tinggi (EN Security Grade II)
✔ Servis pantauan Profesional Chubb 24/7
✔ Sambungan yang tidak mudah diceroboh
✔ Mempunyai sokongan (kad sim, bateri 24 jam)
✔ 3-5 tahun bateri sokongan
✔ Penyelesaian yang lengkap untuk keselamatan pada tiap jenis rumah
LEBIH PINTAR


integrasi pintar (penggera, pengawasan, keselamatan hidup, automasi pintar)
✔ Sistem rumah pintar (Yale, Samsung)
✔ Aplikasi telefon yang menarik
✔ Tidak perlu menebuk dinding rumah untuk pemasangan wayar
✔ Sokongan kawalan Tahap 2
HARGA MAMPU MILIK

✔ Plan pembayaran yang mudah
✔ Harga yang berpatutan
✔ Jaminan selama 2 tahun

Pelan Asas:
Chubb 24/7 basic Professional Monitoring service with FREE starter kit (worth RM899)
 • pre-launch promo: RM 59/month (usual price: RM79)

Chubb 24/7 servis Pemantauan Profesional asas dengan kit permulaan PERCUMA (RM 899.00)
 • Pra-Pelancaran : RM 59.00/bulan (harga normal : RM 79.00)

SmLUV6Y_e4lUqchTi4sFh763lkeU2C4s81k5Zed-OOhWC_ckcG5qoE7uTtzhle0AVktKcrw1mS17YslZ_67CIbHilam41A_txTJWdNiPBqHic4shj6y7OwdalEzWY_EiGc-UR3FC

https://ibb.co/zQwB3BTig9Md4mNB-_RmzC4IqhPeIgLlahlz5T_LSbz9ZoWK0EOXILpZRlusLjdftnHhtYzWtLD9cmEhkGBPfZorlN3b3MIz3iOm8cmObxKgGahvamuEyTKMCwUjTd998-H5Tj3NUVCh3AH

https://ibb.co/PFxkqSk

WheZd8nT6sc1ot7FiN6bD8nztbVFzgTa6yZswMCKdUw2jIHSgD267AK243xAFw12Highd_AdShHetFkilOF4CLVzeJq1gHEgH5RG0HGBovkCUBZVf6LN3zoTicjnAUQnJddWdYfp

https://ibb.co/b35SfFS

Apakah itu kit Permulaan truSafe Security :
 • 1 x Hub Pintar (Panel Kawalan)
 • 2 x sensor Pintu/Window
 • 1 x KeyFob kawalan jauh
 • 1 x truSafe Security Papan Tanda diluar rumah


Jaminan:
 • 2 dua tahun

Kawasan Dibawah servis kami :
 • Sekitar Lembah Klang

[Azzim Ramli], Perunding Jualan di truSafe Smart Security Sdn. Bhd.

Hubungi saya di [010 - 228 6383] untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan sebutan harga, tinjauan tapak lokasi rumah dan kaedah pemasangan sistem keselamatan Pemantauan Chubb 24/7 - truSafe Security di rumah anda.

Ketahui juga tentang promo pra-pelancaran (pengguna terhad)
Semoga yang baik-baik saja buat kamu :)

FaQ
Apakah itu Pemantauan Profesional ?
Pemantauan Profesional adalah salah satu fungsi yang paling penting kepada keselamatan rumah yang sebenar. Sistem anda akan menghantar isyarat penggera ke Pusat Pemantauan Chubb, sebuah pusat panggilan 24/7 yang dikendalikan oleh para profesional yang terlatih akan bertindak dengan cepat memberitahu polis atau api semasa keadaan darurat atau kecemasan. Pusat Pemantauan Chubb akan memberi amaran kepada pihak yang betul dengan situasi, walau di mana anda berada ketika itu.

Siapakah yang menerima pemberitahuan apabila penggera dimatikan ?
Bolehkan saya memilih sesiapa yang saya mahu untuk diberitahu ?
Sebaik sahaja anda mengaktifkan pemantauan dengan Chubb-truSafe Security, anda akan menentukan kenalan kecemasan. Dengan pemantauan profesional, sebaik sahaja penggera dimatikan, Pusat Pemantauan Chubb akan mula menghubungi individu yang berada dalam senarai kenalan anda. Anda boleh mengemas kini senarai kenalan anda pada bila-bila masa.

Anda akan menerima pemberitahuan melalui aplikasi mudah alih anda dan juga akan mempunyai sistem amaran kami yang dipatenkan juga dihubungkan kepada seberapa banyak kenalan kecemasan yang anda mahu.
Apabila penggera dimatikan, anda dan kenalan kecemasan anda secara automatik akan menerima panggilan suara pilihan anda dari Chubb Security semasa kami bekerja untuk pihak anda untuk menghubungi bantuan jika diperlukan. Anda juga boleh memberitahu dengan segera ianya adalah penggera palsu sekiranya perlu.

Adakah sistem keselamatan tanpa wayar selamat ?
Betul sekali. Penceroboh atau pencuri lebih mudah memotong talian keselamatan berbanding mengganggu isyarat sistem keselamatan tanpa wayar yang mempunyai Pemantauan Pusat. Sekiranya penceroboh cuba melumpuhkan panel keselamatan anda, penggera akan dibunyikan secara terus sebelum sistem dikompromi. Pengesan tanpa wayar lebih selamat kerana ianya tidak terhalang atau berselirat dengan talian telefon atau memerlukan tebukan di dinding. Mereka boleh diletakkan di luar pandangan penceroboh. Sekiranya sensor diusik, penggera akan terus dibunyikan juga.

Kelemahan sistem keselamatan tradisional:
 • Dengan sistem keselamatan berwayar sepenuhnya, sambungan boleh diganggu dengan kabel tunggal yang longgar.
 • Mudah untuk pencur atau pencerobohi untuk memotong wayar
 • Akses terhad untuk pemilik rumah dan isi rumah yang lain
 • Kurang kemajuan teknologi
 • Kajian pakar telah membuktikan bahawa sistem kawalan keselamatan automatik / moden lebih baik dari tradisional. Tanpa gangguan dalam perancangan sistem kawalan, teknologi tanpa wayar dan kewaspadaan, sistem keselamatan yang moden telah jauh mendahului dalam menjadi alat atau peranti yang hebat untuk rumah atau bangunan syarikat komersial anda.
Bolehkah saya menghidupkan dan mematikan sistem penggera ?
Ya, semua sistem kami menyediakan 3 cara untuk menghidupkan atau mematikan sistem keselamatan kamu sendiri. Ia menggunakan kata kunci pada panel kawalan (hubb), truSafe Security mobile app, dan keyfob kawalan jauh.

Bolehkah sistem saya disambungkan dengan peranti rumah-pintar seperti lampu pintar dan kekunci pintar (smart lock) ?

Peranti rumah-pintar adalah cara terbaik untuk meningkatkan tahap keselamatan rumah sebenar yang kami sediakan. Hubb keselamatan truSafe menyokong peranti rumah pintar disokong dengan (Z -wave) gelombang-Z (frekuensi gelombang-Z malaysia 921.4).

Adakah haiwan peliharaan akan mencetuskan penggera melalui sensor pergerakan ?

Secara umumnya, hanya haiwan peliharaan yang mempunyai berat lebih 26kg sahaja yang akan mencetuskan penggera pada sensor pergerakan. Pemasang profesional truSafe akan membantu dan menasihatkan anda untuk meletakkan setiap sensor termasuk senssor pergerakan di sudut yg terbaik.

Apabila pencerobohan keselamatan berlaku, adakah sistem saya akan memberitahu saya apa yang terjadi di rumah ?
Ya. Setiap sensor pleindung pintu, tingkap dan kawasan yang di kawal dengan sensor akan memberitahu anda kawasan yang berlaku pecah masuk atau pencerobohan.

Bolehkah saya memindahkan sistem saya ke rumah baru ?
Ya. Inilah satu kelebihan sistem pemasangan-sendiri tanpa wayar. Anda boleh hubungi truSafe untuk kami mambantu anda memindahkan sistem keselamatan dan pembayaran bulanan masih kekal sama tiada caj tambahan dikenakan.

FdflRhVh4CuZ6yYDFHSvU8KIKWTlZMkFuBpAEDkLT4N7a14WEcQfQpNQ9IWBzNBnzi2DLoHrS-D2BjVjbMqO07CKcMCgw8aYp3Rjnzvz8wSTvj0uPIdAX7-99Q357Fl7kBP-e0Zr

Promo Pra-Pelancaran
Pemantauan Profesional 24/7 Chubb
RM59.00/bulan (Harga Normal: RM79.00)
Tawaran Terhad Sahaja !

Dapatkan sebutan harga secara percuma dari truSafe
Semoga yang baik-baik saja buat kamu :)
 

CG Sponsors
Back
Top
Log in Register