BTC USD 51,160.2 Gold USD 1,784.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Unifi home- unlimited download

Abe Vios

Fun Poster
Joined
May 10, 2014
Messages
106
Reaction score
2
Points
15
INGINKAN WI-FI TANPA HAD DI RUMAH??‼
.
Di musim PKP/PKPB/PKPP keperluan INTERNET TANPA HAD amat diperlukan untuk mereka yang kena WORK FROM HOME. Kelas Online PDPR dirumah untuk anak-anak.
.
Belum lg anak2 yang jenis suka layan YOUTUBE 😅...jenuhh kalau nak harapkan hotspot.
.
Promosi terkini dari Unifi - korang boleh menggunakan Unifi secara percuma selama 30 hari untuk pelanggan yang baru!
Anda suka apa dan pakej apa yang kami recommend?
Tengok di bawah:
🍟 Suka tengok Netflix, Youtube, Online Class untuk 2-3 orang
Pakej Unifi 30 MBps - RM89
⏬ Download speed sehingga 30MBps
🔼 Upload speed sehingga 10MBps
🎮 Suka main game, streaming, dowload movie dan kegunaan lebih 3 orang.
Pakej Unifi 100 MBps - RM129
⏬ Download speed sehingga 100MBps
🔼 Upload speed sehingga 50MBps
⚡ Jenis tak boleh lagging dan bukak website nak load semalam?
Pakej Unifi 300 MBps - RM199
⏬ Download speed sehingga 300MBps
🔼 Upload speed sehingga 50MBps
Apa persamaan antara ke semua pakej ni?
✅Free bil sebulan (utk data)
✅Free Registration
✅Free Standard Installation
✅Free Modem
✅Free Router
✅Contract 24 month
✅Semua pakej unlimited data
Ada lagi pakej2 lain tetapi 3 pakej ni adalah yang terbaik untuk kegunaan korang.
.
Nak tahu lebih lanjut lagi pasal pakej Unifi?
.
DAFTAR UNIFI CEPAT, SEBAB PORT TM LIMITED!
banyak yang dah x dapat nak pasang sebab lama sangat fikir!
.
Klik link di bawah untuk info lebih lanjut . www.wasap.my/60124634110/NakPasangUnifi


1612795013105.png
 
Last edited:
Sponsored Post

Abe Vios

Fun Poster
Joined
May 10, 2014
Messages
106
Reaction score
2
Points
15
pm saya guys..kita check caverage dulu..

terima kasih...


service terbaik keutamaan saya
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register