BTC USD 59,916.0 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

trunk with remote release

masri81

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2010
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
selamat sejah tera semua...ade sape2 tahu.....aku baru jer pki kerate persona elegance H line..pastu kat katalog nye ade tulis trunk with remote release...tapi aku tertanye-tanye kat mane butang tu.....sblm beli hari tu...aku tanye la saleman tapi dia pon xtau...dah 3 showroom aku tny...same gak dame xtau
boleh sape2 bagth kat mane butang tu????:-?:-?
 
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
yang hang pi tanya salesman buatper....deme tau jual ajer

tanyalh SC...:)) :))
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
ak tatau gak ...tp ak try search kat google td ..mengikut firasat ak ,buka bonet guna remote kottt...hehehe...erkkk..betul ke ??..

cuba TT tengok lam youtube ...mungkin dapat membantu ...
 

lierock

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2009
Messages
271
Reaction score
0
Points
10
selamat sejah tera semua...ade sape2 tahu.....aku baru jer pki kerate persona elegance H line..pastu kat katalog nye ade tulis trunk with remote release...tapi aku tertanye-tanye kat mane butang tu.....sblm beli hari tu...aku tanye la saleman tapi dia pon xtau...dah 3 showroom aku tny...same gak dame xtau
boleh sape2 bagth kat mane butang tu????:-?:-?


button die kat kunci ko la bro. kat kuncikan ada 2 button 1 utk kunci 1 utk alarm ko tekan yg utk alarm tu lama sikit boot belakang persona hline ko akan terbukak. anyway salesman proton punye product knowledge mmg fail la kalu betui ko ckp mcm tu...

ps: sepupu aku ada pakai persona hline ni tu sebab tau kekekeke
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
button die kat kunci ko la bro. kat kuncikan ada 2 button 1 utk kunci 1 utk alarm ko tekan yg utk alarm tu lama sikit boot belakang persona hline ko akan terbukak. anyway salesman proton punye product knowledge mmg fail la kalu betui ko ckp mcm tu...

ps: sepupu aku ada pakai persona hline ni tu sebab tau kekekeke

klau bateri weak cmana ek?....:-?:-?:-?
 

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Seriously aku ckp salesman Proton ni tau jual keta jer..

Diorg bukannye nak kaji betui2 pasal spec keta yg diorg jual..

Tau pkir komisyen jer.. huhuhu
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
errr kalu bateri weak tukau la bateri baru bang kakakaka tak pun bukak je la mcm biasa cucuk kat lubang kunci tuh :)paid:)paid

ooohh aku ingat tak leh bukak langsung...sbb ingat full automatic mcm merc...:">:">:">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register