BTC USD 57,976.8 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted (TREAD DITUTUP) Mencari Bateri Handphone LG KF300

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,173
Reaction score
11
Points
30
Salam.
Saya mencari baterry LG KF300. Baterry ni saya dah puas pusing lowyat, kira merata gak cari bateri ni.
Kalau ada yang menjual bateri macam ni, atau bateri tak ori tapi leh masuk dengan LG KF300, boleh pm sy.

COD : KL

gambar bateri
lithium-battery-lg-kf300-km300-kf245-kx266-ks360-kt520-a890_zps0e098b3c.jpg


jenis fon :
LG-KF300-01_zpsd4d2fa74.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

MasterYoda

Fun Poster
Joined
Jul 1, 2012
Messages
892
Reaction score
3
Points
15
up town shah alam sek brp eh? shah alam ni failed sikit la... heheehe :D

ko dok mane ni? biar aku rekomen tempat dekat2 area ko... uptown shah alam atas sket dari carrefour
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,636
Reaction score
21,173
Points
1,671
bangjed ada jual
 

8itis9

Active Member
Joined
Sep 9, 2013
Messages
2,173
Reaction score
11
Points
30
ko dok mane ni? biar aku rekomen tempat dekat2 area ko... uptown shah alam atas sket dari carrefour

pjs3 taman sri sentosa. dekat ngan taman dato harun.
cafore tak tau. giant batu 14 tu tau la..
 

MasterYoda

Fun Poster
Joined
Jul 1, 2012
Messages
892
Reaction score
3
Points
15
pjs3 taman sri sentosa. dekat ngan taman dato harun.
cafore tak tau. giant batu 14 tu tau la..

la, dulu aku slalu lepak2 ngan member kat mentari court(kalau x tau gak, google la bro):D...

tempat paling dekat n banyak choice, dekat subang parade...

dekat je, dalam 10-15 minit da sampai(rempit)... kalau drive, mmg jem(tengok time)...

dlu aku slalu lepak2 pun rempit je, jrg2 bwk kete:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register