TRADE SAHAM US

CG Sponsors




Sponsored Post

budak_baru

Active Member
Joined
May 29, 2011
Messages
2,422
Reaction score
156
Points
33
Salam semua kepada masyarakat ahli dunia wal akhirat.

Saya nak tanya, macam mana ye nak trade saham2 US?

Ingat nak invest consistent dalam ++RM1000 setiap bulan.

Setakat ni saham2 Malaysia saya guna Maybank je. Tapi bila tengok brokerage fees untuk saham2 US macam mahal pulak. brokerage fees $25 usd campur bayaran lain2 adalah kowt $30usd.

dah RM120 untuk fee sahaja, jadi tak berbaloi nak invest setakat rm1000++, 10% dah pegi kat fees.

Rakan2 CG ada cadangan or pengalaman lain tak broker mana? PB ke RHB ke saxo ke TDameritrade ke rakuten ke?? Broker mana yang paling murah ye?

Terima kaseh rakan2 sahabat andai sekalian
Kenapa ETORO menjadi pilihan


1.Boleh membeli saham SHOPEE APPLE, AMAZON, TESLA serendah USD50 (fractional)

2.Tiada fees transaksi untuk entry dan exit position.

3.Tiada Margin Call (MC) dan market bullish

4.Boleh copytrade Master Trader yang berpengalaman.

5.Funding dan withdrawal yang pantas dan murah. Platform web dan mobile yang menarik dan mudah digunakan.

6.Membeli saham di hujung jari.

Try demo




Pm saya untuk info lanjut

#stock

#wallstreet
 
Sponsored Post
Top
Log in Register