Trade guna TrendLine + Fibo

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13
USD / JPY
106.904
GBP / USD
1.26225
USD / CHF
0.94122
USD / CAD
1.35885
EUR / JPY
120.802
AUD / USD
0.695

CG Sponsors




Adakah Semua Teknik Boleh mendatangkan POPIT !!!


  • Total voters
    0

||||||

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2007
Messages
13,562
Reaction score
241
Points
123
Asalam..ke mana suma orang ye..Jom siapa berdekatan Selangor kl kita ngekoce/ g ziarah Abe Zul ke. Boleh refresh teknik ni.
Dia tinggal dekat area mana tu?

Macam menarik je program ziarah gini..
 
Sponsored Post

ck3er

Super Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
5,520
Reaction score
53
Points
70
Asalam..ke mana suma orang ye..Jom siapa berdekatan Selangor kl kita ngekoce/ g ziarah Abe Zul ke. Boleh refresh teknik ni.
duk sini rupanya teknik ni patutla aku cari x jumpa.. pembuka thread orang lain. tq bro zul nurul123 atas perkongsian teknik power ni.
 

hampeeeh

Active Member
Joined
Feb 21, 2011
Messages
1,530
Reaction score
0
Points
20
duk sini rupanya teknik ni patutla aku cari x jumpa.. pembuka thread orang lain. tq bro zul nurul123 atas perkongsian teknik power ni.
teknik mapping power...skrg dorg pakai fibo musang
 

ck3er

Super Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
5,520
Reaction score
53
Points
70
teknik mapping power...skrg dorg pakai fibo musang
special ke fibo musang tu. aku x tahu la benda2 update ni jenis oldschool. cuma aku tahu la bro zul join bbmaoa dan fibo musang. tuan ada template tak benda tu meh kongsi:)
 

imran murtaza

Active Member
Joined
Jun 4, 2010
Messages
1,250
Reaction score
2
Points
25
Salam...camne nak tepek pic..lama sgt x upload... x ingat dah. :)
 
Last edited:

zam126

Active Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
1,399
Reaction score
23
Points
25
Lama tak jenguk2 thread ni...sapa2 nak belajar teknik boh zul ni, join la fibo musang..banyak manfaatnya,senang paham..
 

imran murtaza

Active Member
Joined
Jun 4, 2010
Messages
1,250
Reaction score
2
Points
25
Assalamualaikum,
Latihan kendiri
EURUSDH1.png
Pemetaan EU, mengintai2 peluang meruncit minggu hadapan. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register