Trade dengan Pemahaman Demand dan Supply

Recommended Brokers


Forex Chart

Raja Laut

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2009
Messages
407
Reaction score
1
Points
15
dudukk..dudukk...nak study ni..:D:)paid ..truskan tt..
 
Sponsored Post

doul

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2009
Messages
733
Reaction score
13
Points
15
terima kasih ET dengan perkongsian ilmu nie..
 

nikcashworld

Super Active Member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
9,007
Reaction score
4
Points
65
aduhai..tak berapa nak faham...boleh buat EA ke ni?...haaaaaaa
 

ExpertTrader

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2009
Messages
876
Reaction score
564
Points
61
Percayalah - semua info kat sini, memang 'mahal' dan ambil pahamlah sebab sudah saya permudahkan bahasanya - tak paham ulangkan -

(memang ni kategori advance)

Lagi,

Spread -

1) Selain 'buatan' Money Makers
2) Ia juga buatan, MARKET itu sendiri - kalau dah takde order kat tengah2 between ASK dan BID kita tu - (ini dalam)
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
adakah dengan melihat perbezaan price bid and ask , itu dah boleh jadi panduan utk kita masuk buy atau sell ?
 

ExpertTrader

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2009
Messages
876
Reaction score
564
Points
61
macammana nak jawab ni -

(harap MAIDIN dah baca dari awal thread, termasuk, thread terdahulu dari ini)

'tidak cukup dengan itu saja' - itu jawapannya

adakah dengan melihat perbezaan price bid and ask , itu dah boleh jadi panduan utk kita masuk buy atau sell ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register