To all signal provider

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1245
USD / JPY
107.506
GBP / USD
1.24839
USD / CHF
0.94564
USD / CAD
1.35505
EUR / JPY
120.891
AUD / USD
0.6945

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,154
Reaction score
678
Points
76
sorry bos nak tanya kalau mcm aku bagi signal yg macamnie camna nak kata yer... perlu ikut format gak ker....

Even guna MTP pun kan ade level TP dan entry so format yg disarankan masih valid.

Tapi trend skrg ramai signal provider tak ikut format dan tak buat summary performance bulanan. So pada newbies dan signal followers hati2 apabila anda mengikut thread signal free dan sentiasa nilai performance bulanan.

Kalau performance bulanan tak konsisten so paham2 ajelah semuanya sudah bsr dan terpelajar hehe:D
 

jiwo kacau

Legendary Member
Joined
Jun 16, 2008
Messages
10,308
Reaction score
258
Points
131
indi2 atau ea tsb dah ada thread nya masing.
menggunakan sesuatu indi memerlukan kemahiran. bukan ko tanya, aku jawab = ko pandai. tak semudah itu.
itu sebab perbincangan dilakukan di thread masing2.

kalau nakkan holly grail, kena la beramah mesra dulu dgn orang yg ko rasa mempunyai nya. bila ujud rasa mesra, baru la ditempiaskan ilmu tu.

memang ada rasa megah pada yg berjaya. apa taknya, sesuatu yg dianggap paling sukar dah berjaya ditakluki.

nak mintak seringgit pun hanya dapat dari orang yg suka pada ko. inikan pulak nak dapat sesuatu yg orang tu dah banyak korban duit.

sekarang ko dah tunjukkan sinis pada orang2 yg berpengalaman.
makin jauh la nak dapat ilmu free :p

kwang2....den sokong 2020XXXXXXX...........pado newbi ramah mesro dulu jgn men terjah n mintak camtu yo...poe jamban pun byr 50cen...ekau pikir lh sendili:eek::eek:......
 

darwisy

Forex Moderator
Joined
Dec 2, 2008
Messages
831
Reaction score
927
Points
61
Mana2 thread signal yg tdk diupdate selepas tempoh masa sebulan akn di close. Ini utk memudahkan pihak CG menguruskan dan monitor semua perjalanan thread signal forex.
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register