BTC USD 62,380.7 Gold USD 4,462.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TMJ kena kritik kaw2

Status
Not open for further replies.
nizar pernah sembah derhaka lagi kat sultan perak..
takde pun sultan perak melenting..
ini baru tegur no plet dah meroyan..

JOM BACA BLOG UNCLESEEKERS..HEHEHEHE
 
dh jd raja bsyukur je la...x payah nak panjang2kn citer g
 
panggil anda je terus..takde tuanku2 dah..
uncleseekers panggil mail je terus..
 
Tuan Komrad · Top Commenter
kita ni terutama melayu dah lama terkongkong dgn adat2 ***** dan bermentaliti mengagungkan manusia..ada sembah2??aku sembah Allah SWT jer...nak murka??aku takde duit,sakit demam,masalah keluarga ada aku report kat sultan??..takde nyerrrrrrr..tetiba nak charge kata kalo susah jgn cari sultan....orang tegur skit nak hangin..hangin orang lain dia tak kira plak???
 
Shahrul Effandi · Top Commenter
Silap besar lu main Twitter bro !!! DS Nizar adalah 'Raja' bagi rakyat....
 
Wak Poyeng · Director of Marketing at Hot Nite Bazaar
akira bahtiar.............kita mesti hormat kepada raja...orang melayu ni memang mudah lupa....dulu tak belajar sejarah ke...apa jasa raja kepada negara....kalau orang zaman dulu tahu anak muda sekarang macam ni memang malu....kau tak layak digelar orang melayu........orang pas nizar tu ***** ..kutuk raja terang terangan ......hormat sikit raja......KAU NAK JADI MACAM RAKYAT SINGAPURA..TAK ADA RAJA
 
Satu hari kita semua akan kembali menjadi tanah yang kita pijak, andaikata bumi berkata, aku tidak mahu engkau menjadi sebahagian dari aku kerana keegoan kau semasa di atas aku di dunia kerana lupa kepada yang Maha Pencipta.
Kemana lagi ,jasad ini akan di simpan.

Semoga tuhan beri hidayah kepada golongan bangsawan yang mana kasta ini tiada apa2 nilai di sisi tuhan kecuali takwa. Mungkin rakyat yg dihina lebih mulia di sisi tuhan kerana takwa berbanding beliau.
 
Mohd Hafiz · Top Commenter · QA Engineer at Malaysia Steel Work Bhd
Rakyat tegur skit pun dah cakap nak jatuhkan raja...sensetif sangatlah bakal Sultan kita ni
 
keturunan sultan johor memang mcm tu... cuba baca sejarah dari sultan mahmud II, semua ada kes
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top
Log in Register