BTC USD 64,095.7 Gold USD 2,368.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Thread untuk bincang pasal hutang negara.

aeolian

Active+ Member
Messages
4,182
Joined
Jul 30, 2010
Messages
4,182
Reaction score
383
Points
56
salam,

tujuan aku bukak thread ni sebab nak bincang pasal perkembangan hutang negara.

aku berminat nak ambik tahu pasal hutang negara ni sebab ia boleh dijadikan indicator performance sesebuah kerajaan yang memerintah.

hutang negara juga akan diwarisi oleh generasi masa depan iaitu anak cucu kita, jadi agak penting bagi aku untuk ambik tahu pasal ni supaya kita tidak mewarisi negara yang bermasalah kepada mereka.

aku akan update content2 yang aku tahu pasal hutang negara kita dalam thread ni untuk sama2 kita belajar.

pakar2 ekonomi cg amat dialukan untuk bagi info pasal masalah hutang negara.

sekian terima kasih.
 
Sponsored Post

FB_IMG_1717989922029.jpg


Data dalam gambar ni pun macam selari dengan apa yang ydpa nyatakan seperti di atas, apa yang jadi kat negara kita sebenarnya selama ni?
 
aku dlu ada bkk thread

bagaimana ekonomi berfungsi..

boleh singgah baca..

kita kne faham pasal ekonomi negara..

baru kita boleh hadam pasal hutang..

 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register