Test your internet speed

CG Sponsors




DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Lama x Merasa speed mcm ni
Berbaloi download file size giga 👍🏻

5DC79148-D44B-42B1-A8C7-1273E25A5A62.png
470C5709-CD21-4BA4-B28D-58A653D33BF8.png
 
Sponsored Post

merryround

Freshie
Joined
Feb 18, 2019
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Salah. TMTouch yang membeli Celcom pada tahun 2003. Tetapi TMTouch tidak mahu menggunakan jenama "TMTouch" dan mereka berhak menggunakan jenama "Celcom" sebab mereka telah membeli syarikat tersebut.

Berbeza dengan Maxis dan TimeCel, memang Time Engineering yang menjualkan TimeCel kepada Maxis pada tahun 2004.
tak suka pakai maxis sebab infra dia. aku dapat upgrade 5g tapi line still lag. baik pakai 3g
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
11,483
Reaction score
2,245
Points
236
vrooom vrooom .. masih baik dan puas hati la dengan penggunaan harian, maklumlah ada 2 orang je guna dalam rumah saya, sambungan 2 fone, astro PVR dan 1 PC

UniFi 100Mbps

 

Shazleena89

Freshie
Joined
Sep 6, 2019
Messages
25
Reaction score
3
Points
8
vrooom vrooom .. masih baik dan puas hati la dengan penggunaan harian, maklumlah ada 2 orang je guna dalam rumah saya, sambungan 2 fone, astro PVR dan 1 PC

UniFi 100Mbps

Betul2.. Unifi mmg smooth la bagi sy nak compare dgn provider lain yg pernah sy guna.. Dia pun pakai fiber sendiri kan.. Kalau ada prob pun laju je diorg dtg repair
 

Zordeck

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 4, 2009
Messages
9,957
Reaction score
50
Points
70
maxis kan menumpang tm punya fibre sebab tu line lag kot
Line tak lag, maxis router byk problem. tahun depan baru depa upgrade router. Line lag byk sebab fiber reading high ats 28 biasa jadi.
Kalau yg duduk apartment kebykn pakai copper. biasa port issue
 
Sponsored Post
Top
Log in Register