Test your internet speed

CG Sponsors




adiyon84

Fun Poster
Joined
May 3, 2010
Messages
394
Reaction score
0
Points
10
Lama aku tak buat speedtest and tunjuk kat sini. :D ni latest dari ku...

Celcom 4G (rumah)



Celcom 4G (pejabat)



TIME Fiber 1Gbps (rumah)

 
Sponsored Post

edrais

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2005
Messages
734
Reaction score
37
Points
20
Lama aku tak buat speedtest and tunjuk kat sini. :D ni latest dari ku...

Celcom 4G (rumah)



Celcom 4G (pejabat)



TIME Fiber 1Gbps (rumah)




jauh beza download ngan upload spee celcom tu
yg time tu boleh tahan la
 

adiyon84

Fun Poster
Joined
May 3, 2010
Messages
394
Reaction score
0
Points
10
jauh beza download ngan upload spee celcom tu
yg time tu boleh tahan la
Haaa... memang camni pun Celcom kebiasaannya. Tapi kalau tengok pun speedtest upload memang takkan lebih dari 50Mbps untuk mana² telco sekali pun. Diorang memang capped pada 50Mbps je. normal upload speed kat malaysia ni 20-40Mbps.
 

edrais

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2005
Messages
734
Reaction score
37
Points
20
lately ni dah susah nak test pakai speedtest

aku pakai fast.com je
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,231
Reaction score
529
Points
126
My speed is ↓ 50133 kb/s ↑ 1356 kb/s, ⇄ 60 ms on DiGi. What's yours?



plan digi prabayar free 1gb awal pagi
usb tethering phone bajet harga RM200 LTE Cat 4
 
Sponsored Post
Top
Log in Register