Teknik trade mrlan09

Recommended Brokers


Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,747
Reaction score
282
Points
131
pening tengok CG baru ni...dah la post2 banyak ilang...malas lah sari dua ni masuk πŸ˜‡πŸ™ƒ

baik tengok chart...pening2 pun dapat men'scam'..ok la jugak πŸ€‘

kucar kacir lg ni cg baru.. post demo ni pun baru kawe baru napok pg ni.. harap admin repair ckit biar post latest berada di penghujung thread.
 
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,007
Reaction score
1,595
Points
101
kucar kacir lg ni cg baru.. post demo ni pun baru kawe baru napok pg ni.. harap admin repair ckit biar post latest berada di penghujung thread.

Tuan tuan trader forex teknik mrlan yang hebat sekalian. Saya mmg noticed tentang isu thread ini. Kita mohon maaf ye kita masih lagi running post rebuilds utk forum baru dan ini berterusan dalam masa 24-48 jam lagi sehingga ia selesai, barulah kesemua post akan muncul dan mengikut turutan tarikh. Dalam pada masa tu boleh hantam sajalah post , asalkan kita dapat jumpa post post terbaru kawan kawan lain :p:p
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,074
Reaction score
57
Points
30
Tuan tuan trader forex teknik mrlan yang hebat sekalian. Saya mmg noticed tentang isu thread ini. Kita mohon maaf ye kita masih lagi running post rebuilds utk forum baru dan ini berterusan dalam masa 24-48 jam lagi sehingga ia selesai, barulah kesemua post akan muncul dan mengikut turutan tarikh. Dalam pada masa tu boleh hantam sajalah post , asalkan kita dapat jumpa post post terbaru kawan kawan lain :p:p
patutla. tgk latest post duk kt tengah. try gak cari button utk sorting post tk jumpa.
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,007
Reaction score
1,595
Points
101
kucar kacir lg ni cg baru.. post demo ni pun baru kawe baru napok pg ni.. harap admin repair ckit biar post latest berada di penghujung thread.
patutla. tgk latest post duk kt tengah. try gak cari button utk sorting post tk jumpa.
.. kenapa ek post yg aku baru post, duduk terkebelakang
5 aug sampai 20 aug post xada
Betul2 pening tgk post baru lama Kucar kacir. aku nak bagi signal full margin terpaksa cancel. Haha
pening tengok CG baru ni...dah la post2 banyak ilang...malas lah sari dua ni masuk πŸ˜‡πŸ™ƒ

baik tengok chart...pening2 pun dapat men'scam'..ok la jugak πŸ€‘
Thread ini dah fixed ya sekarang. Maaf atas segala kesulitan. πŸ˜…
 
Sponsored Post
Top
Log in Register