Teknik trade mrlan09

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10525
USD / JPY
109.485
GBP / USD
1.3109
USD / CHF
0.96992
USD / CAD
1.31276
EUR / JPY
121.008
AUD / USD
0.68399

CG Sponsors




Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,791
Reaction score
287
Points
131
pening tengok CG baru ni...dah la post2 banyak ilang...malas lah sari dua ni masuk 😇🙃

baik tengok chart...pening2 pun dapat men'scam'..ok la jugak 🤑

kucar kacir lg ni cg baru.. post demo ni pun baru kawe baru napok pg ni.. harap admin repair ckit biar post latest berada di penghujung thread.
 
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,099
Reaction score
1,638
Points
101
kucar kacir lg ni cg baru.. post demo ni pun baru kawe baru napok pg ni.. harap admin repair ckit biar post latest berada di penghujung thread.

Tuan tuan trader forex teknik mrlan yang hebat sekalian. Saya mmg noticed tentang isu thread ini. Kita mohon maaf ye kita masih lagi running post rebuilds utk forum baru dan ini berterusan dalam masa 24-48 jam lagi sehingga ia selesai, barulah kesemua post akan muncul dan mengikut turutan tarikh. Dalam pada masa tu boleh hantam sajalah post , asalkan kita dapat jumpa post post terbaru kawan kawan lain :p:p
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,097
Reaction score
63
Points
30
Tuan tuan trader forex teknik mrlan yang hebat sekalian. Saya mmg noticed tentang isu thread ini. Kita mohon maaf ye kita masih lagi running post rebuilds utk forum baru dan ini berterusan dalam masa 24-48 jam lagi sehingga ia selesai, barulah kesemua post akan muncul dan mengikut turutan tarikh. Dalam pada masa tu boleh hantam sajalah post , asalkan kita dapat jumpa post post terbaru kawan kawan lain :p:p
patutla. tgk latest post duk kt tengah. try gak cari button utk sorting post tk jumpa.
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,099
Reaction score
1,638
Points
101
kucar kacir lg ni cg baru.. post demo ni pun baru kawe baru napok pg ni.. harap admin repair ckit biar post latest berada di penghujung thread.
patutla. tgk latest post duk kt tengah. try gak cari button utk sorting post tk jumpa.
.. kenapa ek post yg aku baru post, duduk terkebelakang
5 aug sampai 20 aug post xada
Betul2 pening tgk post baru lama Kucar kacir. aku nak bagi signal full margin terpaksa cancel. Haha
pening tengok CG baru ni...dah la post2 banyak ilang...malas lah sari dua ni masuk 😇🙃

baik tengok chart...pening2 pun dapat men'scam'..ok la jugak 🤑
Thread ini dah fixed ya sekarang. Maaf atas segala kesulitan. 😅
 
Sponsored Post
Top
Log in Register