BTC USD 61,115.9 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

teknik power pernah saya jumpa

syam82s

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
4,962
Reaction score
361
Points
41
saya ingin mengajak semua trader2 yg ada dlm cg nie utk membincangkan teknik yg saya rasa begitu menyakinkan sewaktu buka posisi tanpa stress.saya baru juga terjumpa bulan lepas teknik nie dan sama2 kita bincangkannya.mungkin teknik ini blh memberikan manafaat dlm trading kita seharian,paling tidak pun blh dijadikan panduan sewaktu kita ragu2 masuk pasaran.ianya lebih kepada elliot wave dan x mengunakan sebarang indikator.Fakta : 80% Market adalah ranging.Indicator GAGAL semasa Ranging market.Anda Trade untuk hanya 20% kebarangkalian profit dengan mengunakan indicator..paling menarik teknik yg digunakan oleh dow jones menganalisis pasaran saham pun ada.huhuhu..saya harap teknik ini blm dibincangkan mana2 ruangan forum yg ada di cg nie..

nie link dia


http://www.ziddu.com/download/12607077/ELLIOT_WAVE.rar.html
http://www.ziddu.com/download/12607320/Materi1.rar.html
http://www.ziddu.com/download/12607354/Materi2.rar.html
http://www.ziddu.com/download/12607389/PocketBook.rar.html

teknik momentum,hanya panduan sahaja(keluar tajuk skt..huhuhu)


http://www.ziddu.com/download/12607407/PresentasiMomentumIndikator.rar.html

jika anda merasakan teknik ini bernilai buat anda,ringan2kan tangan tekan butang thanks.huhuhu..

kesemua link diatas digabung utk 1 teknik.slow2 belajar yer..jgn terus life..fahami dulu system yg digunakan dulu,guna demo dulu..kalau dh faham dan nampak hasilnya.....
 
Last edited:
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
447
Points
81
boleh tahu tak bro , teknik ni berasal dari mana ? ada website dia tak dan ada performance tak bro . saja nak buat baca baca .
 

syam82s

Active+ Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
4,962
Reaction score
361
Points
41
boleh tahu tak bro , teknik ni berasal dari mana ? ada website dia tak dan ada performance tak bro . saja nak buat baca baca .

saya jumpa kt satu blogspot bulan lepas,saya x ingat lagi link dia,history pun dh kena delete.slps saya download dan baca,saya dapati penulis memang seorg yg berpengalaman luas.hingga saya jarang nk forum,pada hari ini tergerak pula hati saya nk share teknik ini pada semua.mula2 nk mkn sorg2..huhuhu..tp lubuk forex x akan habis kalau ajak kwn2 makan sama..huhuhu..
 

abedin

Junior Member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
90
Reaction score
0
Points
6
bro.. thanks for sharing..
blh upload kat 4shared tak?
x boleh nak download la guna ziddu..
TQ
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
sedutzzzzzzzzzzzzzzzzz pikir kemudianzzzzzzzzzzzzzzzz
 

MAIDIN

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
447
Points
81
TT taknak ajar serba sedikit ke ?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16441
USD / JPY
113.475
GBP / USD
1.37580
USD / CHF
0.91612
USD / CAD
1.23649
EUR / JPY
132.131
AUD / USD
0.74650

CG Sponsors




Top
Log in Register