BTC USD 31,733.9 Gold USD 1,785.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik menambahkan 'traffic' di blog..!!

cbzurm10

Fun Poster
Joined
May 2, 2014
Messages
512
Reaction score
5
Points
15
aku ada beli software tu dulu menyacak rank alexa web aku hahaa, komputer berapa hari tak off nak tarik trafik punya pasal

refererx..harga kaw kaw mahal..tapi dah close..x sampai 6 bulan pakai..bukan fake traffic tapi real human traffic..mende tu post link ikut setting yg diset pastu dia post kat widget cam cbox..dah x leh pakai owner refererx ntah p mna dah
 
Sponsored Post

cbzurm10

Fun Poster
Joined
May 2, 2014
Messages
512
Reaction score
5
Points
15
hitleap ni cm traffic exchange..klu untuk jual produk dan cari buyer atau downline..x berbaloi..sebab visitor human less than 5 sec...xdpt page rank
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
dulu saya pakai hitleap..
skarang saya pakai 10khits..

konsep dia sama cam hitleap, traffic exchange..

44133963505_d906cc3aba_b.jpg


atas ni screenshot pageview setiap hari..
kelebihan 10khits ni daripada hitleap adalah dia boleh bukak kat firefox,
kalau hitleap kena download dia punya software..
susah sikit la kalau nak bukak kat pc ofis sebab kita xda password admin..
so 10khits is better..

PERHATIAN : Benda ni TAK SESUAI untuk laman web/blog yang ada GOOGLE ADSENSE ye, takut kena ban sebab invalid traffic..saya dah kena ban T.T

meh join under saya >>>> KLIK SINI
 
Last edited:

skiperz

Active Member
Joined
Oct 13, 2013
Messages
1,798
Reaction score
0
Points
25
dulu saya pakai hitleap..
skarang saya pakai 10khits..

konsep dia sama cam hitleap, traffic exchange..

44133963505_d906cc3aba_b.jpg


atas ni screenshot pageview setiap hari..
kelebihan 10khits ni daripada hitleap adalah dia boleh bukak kat firefox,
kalau hitleap kena download dia punya software..
susah sikit la kalau nak bukak kat pc ofis sebab kita xda password admin..
so 10khits is better..

PERHATIAN : Benda ni TAK SESUAI untuk laman web/blog yang ada GOOGLE ADSENSE ye, takut kena ban sebab invalid traffic..saya dah kena ban T.T

meh join under saya >>>> KLIK SINI

tq tgh mencuba
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
Dah cuba..tp mcm effect tu long term jgk ek

aah..
basic member mungkin dia lambat bagi pageview kat kita..
saya pun basic dpt dalam 500 je pageview utk 3 website sehari..
 

jacksenbent

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2012
Messages
244
Reaction score
3
Points
15
linkcollider,tapi kalau untuk adsense,baik jgn,sebab adsense banned account untuk invalid traffic
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,233
Reaction score
216
Points
38
Ada lagi ker teknik mcm nie utk adsense?

Ohh linkcollider utk platform media social tools!

Thanks bos!

linkcollider,tapi kalau untuk adsense,baik jgn,sebab adsense banned account untuk invalid traffic
 

mazuki

Active Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
1,606
Reaction score
282
Points
41
kenapa nak fakekan traffik ke blog sendiri yea?

akaun adsense tu kalau ada jaga la dengan sebaik mungkin...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register