Teknik menambahkan 'traffic' di blog..!!

Recommended Brokers


cbzurm10

Fun Poster
Joined
May 2, 2014
Messages
512
Reaction score
5
Points
15
aku ada beli software tu dulu menyacak rank alexa web aku hahaa, komputer berapa hari tak off nak tarik trafik punya pasal
refererx..harga kaw kaw mahal..tapi dah close..x sampai 6 bulan pakai..bukan fake traffic tapi real human traffic..mende tu post link ikut setting yg diset pastu dia post kat widget cam cbox..dah x leh pakai owner refererx ntah p mna dah
 
Sponsored Post

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,899
Reaction score
94
Points
125
dulu saya pakai hitleap..
skarang saya pakai 10khits..

konsep dia sama cam hitleap, traffic exchange..



atas ni screenshot pageview setiap hari..
kelebihan 10khits ni daripada hitleap adalah dia boleh bukak kat firefox,
kalau hitleap kena download dia punya software..
susah sikit la kalau nak bukak kat pc ofis sebab kita xda password admin..
so 10khits is better..

PERHATIAN : Benda ni TAK SESUAI untuk laman web/blog yang ada GOOGLE ADSENSE ye, takut kena ban sebab invalid traffic..saya dah kena ban T.T

meh join under saya >>>> KLIK SINI
 
Last edited:

skiperz

Active Member
Joined
Oct 13, 2013
Messages
1,797
Reaction score
0
Points
25
dulu saya pakai hitleap..
skarang saya pakai 10khits..

konsep dia sama cam hitleap, traffic exchange..



atas ni screenshot pageview setiap hari..
kelebihan 10khits ni daripada hitleap adalah dia boleh bukak kat firefox,
kalau hitleap kena download dia punya software..
susah sikit la kalau nak bukak kat pc ofis sebab kita xda password admin..
so 10khits is better..

PERHATIAN : Benda ni TAK SESUAI untuk laman web/blog yang ada GOOGLE ADSENSE ye, takut kena ban sebab invalid traffic..saya dah kena ban T.T

meh join under saya >>>> KLIK SINI
tq tgh mencuba
 
Sponsored Post
Top
Log in Register