Teknik menambahkan 'traffic' di blog..!!

Recommended Brokers


Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
Assalamualaikum & salam sejahtera...

ada sesiapa tahu caranya..boleh le kongsi2 disini..:-? :-? :D:D
 
Sponsored Post

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Assalamualaikum & salam sejahtera...

ada sesiapa tahu caranya..boleh le kongsi2 disini..:-? :-? :D:D
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..:D

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar


UPDATE THREAD RELATED membincangkan bagaimana nak increase BLOG TRAFFIC

1. Thread pasal lemonadehere - Traffic
2. Keberkesanan Digg Dalam Blogging
3. Video Marketing tip # 3: Tarik Viewer menjadi Traffic
 
Last edited:

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..:D

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar
eishhhh terima ksih laling..
nanti check khatamkan ebook nie
tengok camna dapat increase dak tahap
otak cipan nie :D:D:D

sapa ada2 teknik tu mai la kongsikongsini:D:D

-HYIP kira jadi nostalgia dah....zaman2 jahiliah tu tok sah dok kira laa...kita buka ebook baru laaa :)):))
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Assalamualaikum & salam sejahtera...

ada sesiapa tahu caranya..boleh le kongsi2 disini..:-? :-? :D:D
SD, aku tulis secara ringkas la cara yg au tau.

1. email marketing. kalo ko rajin forward email2 menarik kat kwn2 atau yahoo groups, jgn lupa letak link blog hang sbg signature.

2. social networking mcm myspace.com, friendster.com. kalo leh register guna address USA pastu add kwn USA je. dah add nnt apa lg, komen dan bubuh la link blog kroang dlm komen mrk. tang ni kena pandai agar org USA approve komen ko.

3. social bookmark mcm delicious, digg dan lain2 lg. yg ni aku tak berapa mahir sgt sbb masih dlm proses belajar.

4. SEO. keke... ni aku slalu buat. link spam, exchange link dan submit link kat directory.

6. video marketing. aku malas buat ni sbb PC lembab nak edit video. tp aku ada satu video blog dan bila aku upload video, aku upload ke banyak tempat, bukan kat youtube je tp kat tempat lain2 gak. ok la. konsisten gak trafic vlog aku tu. dlm 30-40 unik visitor.

5. g kat technorati dan search blog2 yg sama niche gn blog ko. pastu lawat blog mrk dan komen post mereka. amik la dlm 50-100 blog yg banyak visitor.

aku tulis secara kasar je. mcm mana korang nak buat dan apply bergantung pada diri sendiri.
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
SD, aku tulis secara ringkas la cara yg au tau.

1. email marketing. kalo ko rajin forward email2 menarik kat kwn2 atau yahoo groups, jgn lupa letak link blog hang sbg signature.

2. social networking mcm myspace.com, friendster.com. kalo leh register guna address USA pastu add kwn USA je. dah add nnt apa lg, komen dan bubuh la link blog kroang dlm komen mrk. tang ni kena pandai agar org USA approve komen ko.

3. social bookmark mcm delicious, digg dan lain2 lg. yg ni aku tak berapa mahir sgt sbb masih dlm proses belajar.

4. SEO. keke... ni aku slalu buat. link spam, exchange link dan submit link kat directory.

6. video marketing. aku malas buat ni sbb PC lembab nak edit video. tp aku ada satu video blog dan bila aku upload video, aku upload ke banyak tempat, bukan kat youtube je tp kat tempat lain2 gak. ok la. konsisten gak trafic vlog aku tu. dlm 30-40 unik visitor.

5. g kat technorati dan search blog2 yg sama niche gn blog ko. pastu lawat blog mrk dan komen post mereka. amik la dlm 50-100 blog yg banyak visitor.

aku tulis secara kasar je. mcm mana korang nak buat dan apply bergantung pada diri sendiri.
Alhamdulillah....
banyak ILMU berguna nie....
dengan ILMU ebook laling kasi tuu lagi
dan dengan mudah2an pertapaan aku dgn SIFU2 aku
tahun 2008 nie tahun KUMPOL HARTA :)):)):))
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
meh beli iklan kat website/portal aku.
murah2 jer...

tanya tudungonline, mie, narutokun yg pernah beli.
 

nazha_n9

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 10, 2006
Messages
2,859
Reaction score
1
Points
25
OK untuk sureduit bolehlah baca kat e-book ni mahal ni tapi laling bagi FREE kat awak dan peminat thread awak ni..personally laling suka pasai hang dah tak mahu lagi main HYIP.. Now is right time untuk serious looking money...

tak perlu melabor dah masuk duit atas usaha anda..:D

Links Download
http://rapidshare.com/files/80954038/lalingTraffic.rar
laling..angah pun amik file ni jugak..ekeke.thanks dear..ni la yang cayang laling sesangat..moga murah rezeki laling..uhuks :x
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Ko pegi jer leave komen2 dekat blog orang..Sure ade yang click name ko nanti.. lagi satu bagus utk pr kalau dofollow..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register