Teknik marketing Group facebook

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Salam semua

Tau kah anda group facebook leh bagi anda duit beribu ribu

Ada banyak group di facebook

Contoh jika anda ada kereta bezza

Anda boleh masuk join group kereta bezza di facebook

Sambil tue anda bersosial berkawan

Sama sama share minat kereta anda

Dan akan ada akan jadi geng anda

Sambil tue leh buat marketing biz anda

Juga bleh buat group whatsapp anda


Sebenarnya nak marketing nie banyak cara

Yang penting anda nak explore dan terus bereksperimen

Iklan iklan promosi

Jangan pernah berhenti

Ingat dengan marketing

Akan ramai kenal biz anda

Dan akan ramai akan jadi pelanggan anda

Teruskan iklan

Group facebook antara medium terbaik buat duit
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
Terbaik teknik promosi facebook group ini abam daus!

Iklan dalam facebook grup nie ada limitasi ker abam daus?

Saya mmg tak pakai method nie...tue ingat kalo teknik marketing seo sy dah basi nak tukar method.

Mohon tunjuk ajar ku sifu! 🙏😄

Salam semua

Tau kah anda group facebook leh bagi anda duit beribu ribu

Ada banyak group di facebook

Contoh jika anda ada kereta bezza

Anda boleh masuk join group kereta bezza di facebook

Sambil tue anda bersosial berkawan

Sama sama share minat kereta anda

Dan akan ada akan jadi geng anda

Sambil tue leh buat marketing biz anda

Juga bleh buat group whatsapp anda


Sebenarnya nak marketing nie banyak cara

Yang penting anda nak explore dan terus bereksperimen

Iklan iklan promosi

Jangan pernah berhenti

Ingat dengan marketing

Akan ramai kenal biz anda

Dan akan ramai akan jadi pelanggan anda

Teruskan iklan

Group facebook antara medium terbaik buat duit
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Terbaik teknik promosi facebook group ini abam daus!

Iklan dalam facebook grup nie ada limitasi ker abam daus?

Saya mmg tak pakai method nie...tue ingat kalo teknik marketing seo sy dah basi nak tukar method.

Mohon tunjuk ajar ku sifu! 🙏😄
Masuk group facebook yang anda minat

Dan cuba tonjolkan diri dengan bagi yang terbaik

Contoh masuk group kereta bezza

Tunjuk kereta bezza anda makeup best best

Dan bersosial sambil tue buat kawan happy

Jangan lupa buat group whatsapp

Masuk group free pun leh duit

Yang penting cara nak bersosial dalam group facebook
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
Kena ada skill bersosial ini ya abam daus.

Bukan semua org ada aura tersendiri dalam bab nak bersosial ini.

Biasa grup abamm daus byk jantan atau tino?

Jenis grup dari jantina mano yg senang utk kita sosial nie abamm daus?

Yang penting cara nak bersosial dalam group facebook
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
Kena ada skill bersosial ini ya abam daus.

Bukan semua org ada aura tersendiri dalam bab nak bersosial ini.

Biasa grup abamm daus byk jantan atau tino?

Jenis grup dari jantina mano yg senang utk kita sosial nie abamm daus?
Yang penting berani bereksperimen
 

jacksenbent

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2012
Messages
244
Reaction score
3
Points
15
Salam semua

Tau kah anda group facebook leh bagi anda duit beribu ribu

Ada banyak group di facebook

Contoh jika anda ada kereta bezza

Anda boleh masuk join group kereta bezza di facebook

Sambil tue anda bersosial berkawan

Sama sama share minat kereta anda

Dan akan ada akan jadi geng anda

Sambil tue leh buat marketing biz anda

Juga bleh buat group whatsapp anda


Sebenarnya nak marketing nie banyak cara

Yang penting anda nak explore dan terus bereksperimen

Iklan iklan promosi

Jangan pernah berhenti

Ingat dengan marketing

Akan ramai kenal biz anda

Dan akan ramai akan jadi pelanggan anda

Teruskan iklan

Group facebook antara medium terbaik buat duit
cantek..ada benda baru boleh belajar..sifu boleh ajar sikit cara macam mana ? contoh penyampaian dalam group..apa yang boleh letak dan apa yang tidak? seyes ni
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,348
Reaction score
1,577
Points
596
cantek..ada benda baru boleh belajar..sifu boleh ajar sikit cara macam mana ? contoh penyampaian dalam group..apa yang boleh letak dan apa yang tidak? seyes ni
Lebih kurang cam berforum

Cam kita join kelab kampung

Lebih kurang offline

Bersosial dan memperbesarkan pengaruh kita
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
1,466
Reaction score
119
Points
38
Bersosial sambil memperbesarkan anu pengaruh kita?

Bukan semua org reti abamm daus....

Abam daus mmg bab2 besar2 nie mmg terer...

Kita yang anu kecik nie mana laa nak reti...

Kasik tau laa skill mcm mana nak berforum tue...:LOL:

Lebih kurang cam berforum

Cam kita join kelab kampung

Lebih kurang offline

Bersosial dan memperbesarkan pengaruh kita
 
Sponsored Post
Top
Log in Register