TEKNIK FOREX BBMA RE-ENTRY YANG GAGAL (INVALID)

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.10278
USD / JPY
108.085
GBP / USD
1.28215
USD / CHF
0.96463
USD / CAD
1.33945
EUR / JPY
119.194
AUD / USD
0.65086

CG Sponsors




habiburrahman

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,014
Reaction score
190
Points
78
Assalamualaikum wbt semua

Ini adalah Re-entry yang selalu gagal... Nampak mcm reentry sell... Balun kaw2... LAst2 price terbang... Marginah la korang :ROFLMAO:

So saya share mcmana nak kenal setup Re-entry yg tak valid.

1.JPG


2.JPG


3.JPG


4.JPG


5.JPG


6.JPG


7.JPG


8.JPG


9.JPG
 
Sponsored Post

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,683
Reaction score
106
Points
43
nice sharing... apa setting BBMA yg tuan pakai ya..
 

Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,927
Reaction score
117
Points
68
dulu aku ade try folo dan hadam. fokus2 betul2 teknik ni. (tinggal belum minum air rebusan ebook je lg) tp tak terikut. tak tau la. mls ke apa ke. kene sbr tnggu entry/confirmation kot

1. tnggu extreme (close luar BB)
2. MHV (market hilang volume)
3. lupa dah




 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,356
Reaction score
226
Points
88
bagus tips dan panduan ni.. izin polow tuan. Cuma nak tanya jika cs kecik Bullish yang close dekat MA510H macamana ?
 

habiburrahman

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,014
Reaction score
190
Points
78
bagus tips dan panduan ni.. izin polow tuan. Cuma nak tanya jika cs kecik Bullish yang close dekat MA510H macamana ?
Salam Tuan.... Lama tak bersiaran bersama....hehe...

CS bullish kecil2 closed area MA510Hi, cuba tgk tf besar. kat situ buat apa... Kadang2 reentry
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,356
Reaction score
226
Points
88
Salam Tuan.... Lama tak bersiaran bersama....hehe...

CS bullish kecil2 closed area MA510Hi, cuba tgk tf besar. kat situ buat apa... Kadang2 reentry
wsalam... bz sikit bang hehehe... nak pahamkan mhv dlm bbma ni yg agak susah sikit..
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,102
Reaction score
63
Points
30
tengok bicara teknikal cikgu hazlan kat youtube. banyak tips BBMA multitimeframe yg dia kongsikan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register