BTC USD 54,704.9 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tambah function macam Medsos dalam CG

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,453
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,453
Reaction score
16,412
Points
2,376
saya dah cuba, tapi macam buat menyemak je dalam profile :D

saya buang .. bagi hitam standard

1629950127418.png

Ok jugak tu bang
Cantik jugak buat gitu
Nanti nak cuba jugak šŸ˜
 
Sponsored Post

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Messages
33,170
Top Poster #5
Joined
Nov 23, 2012
Messages
33,170
Reaction score
4,271
Points
236
betul bro
tapi itu profile biase
mcm medsos, nak update untuk profile itu sendiri
bukan ape yg diupdate dalam forum

oo ..gitu, banyak Team CG kena ubahsuai coding nanti, kita lihat pandangan mereka :)
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,874
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,874
Reaction score
3,011
Points
206
Capture.JPG


pastu kat muka depan area sini la, letak la notification user yang kite follow update status
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,453
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,453
Reaction score
16,412
Points
2,376
oo ..gitu, banyak Team CG kena ubahsuai coding nanti, kita lihat pandangan mereka :)

Kalau tak membebankan lah
Kalau payah
Boleh je abaikan cadangan tu kan šŸ˜
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,874
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,874
Reaction score
3,011
Points
206
oo ..gitu, banyak Team CG kena ubahsuai coding nanti, kita lihat pandangan mereka :)
mmg la
tapi tgk jugak keterbukaan cgrian
dulu aku pon anonymous, skrg dah xde
bukak je identiti aku
so kalau mcm medsos, mmg aku update dah status mcm fb aku
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,453
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,453
Reaction score
16,412
Points
2,376
mmg la
tapi tgk jugak keterbukaan cgrian
dulu aku pon anonymous, skrg dah xde
bukak je identiti aku
so kalau mcm medsos, mmg aku update dah status mcm fb aku

Betul
Tak semua masih terbuka bab identiti
Melainkan dah pernah jumpa kat luar
Memang kenal lah
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,874
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,874
Reaction score
3,011
Points
206
Betul
Tak semua masih terbuka bab identiti
Melainkan dah pernah jumpa kat luar
Memang kenal lah
avatar aku pun dah gambar sendiri dah
xde risau dah
aku bukan penjenayah
hehehe
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,453
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,453
Reaction score
16,412
Points
2,376

eizzbizz

Super Active Member
Messages
9,564
Joined
Sep 2, 2009
Messages
9,564
Reaction score
954
Points
126
pergh!!!
tak lama lagi value CG billionĀ² usd ..
mesti mark zukekkberk nak beli.. tied up dgg whatapp & fb dia...

kita kena start beli share CG dari sekarang..

CG akan mendonia ..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
323,453
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
323,453
Reaction score
16,412
Points
2,376
pergh!!!
tak lama lagi value CG billionĀ² usd ..
mesti mark zukekkberk nak beli.. tied up dgg whatapp & fb dia...

kita kena start beli share CG dari sekarang..

CG akan mendonia ..

Tak mustahil
Namun macam jauh lagi ke arah tu
Suka dengan pembaharuan pihak pengurusan CG buat supaya tak lapuk dek zaman
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register