tak dapat join movie

CG Sponsors




thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
salam all ,

aku selalu download movie dan biase nye movie akan di split pade beberape part ..

yang biase aku donlod die jadi abc.001, abc.oo2 ,abc.003..

jadi senang je nak join pakai hj split yg selalu aku guna ..

tapi skrang bile aku donlod ade movie die jadi abc.001.ram , abc.002 ,abc.oo3

aku try nak join tapi tak dapat sebab file 001 die ade ram dan lepas donlod trus leh play single je file tu tapi takleh

join ngan file 002 dan 003 , ade sape tau cmme nak join file ni ,

aku try gugel kat forum mat saleh die cakap guna winrar paling baik tapi aku wat tak jadi lak .. ade sape leh tolong
 
Sponsored Post

chedin

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,166
Reaction score
9
Points
25
salam all ,

aku selalu download movie dan biase nye movie akan di split pade beberape part ..

yang biase aku donlod die jadi abc.001, abc.oo2 ,abc.003..

jadi senang je nak join pakai hj split yg selalu aku guna ..

tapi skrang bile aku donlod ade movie die jadi abc.001.ram , abc.002 ,abc.oo3

aku try nak join tapi tak dapat sebab file 001 die ade ram dan lepas donlod trus leh play single je file tu tapi takleh

join ngan file 002 dan 003 , ade sape tau cmme nak join file ni ,

aku try gugel kat forum mat saleh die cakap guna winrar paling baik tapi aku wat tak jadi lak .. ade sape leh tolong

salam..

sy takde la pandai sgt...
tapi biasa gak join file guna hjsplit...
cuba buat satu folder..masukan semua file dlm tuh...pastu rename file tu jd sama...cth... abc.001, abc.002 dan abc.003..pastu join pki hjsplit...klu takleh jgak...beli jer DVD...hehe
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
klu xsilap aku ade care len....nnt aku try ingt blik...
 

thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
salam..

sy takde la pandai sgt...
tapi biasa gak join file guna hjsplit...
cuba buat satu folder..masukan semua file dlm tuh...pastu rename file tu jd sama...cth... abc.001, abc.002 dan abc.003..pastu join pki hjsplit...klu takleh jgak...beli jer DVD...hehe
aku dah try cmtu , yang .ram tu tetap ade walau dah rename pun
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ko donlod smula..
donlot semula pun x guna acan... build pun penah kena. yg x besh nyer part 5. Cam haram kalo taw part 1 n 2 ok g cuz awal2 dah taw xsama file name. Ni dah donlot 5 part baru xbley nak join...

hampeh
 

petro

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
546
Reaction score
29
Points
20
guna windows apa?
uncheck box yang 'hide extension for known file type' dalam folder option.Ok kmudian tengok balik file yang ada ram tu.extension tukar ke 001.try join smula.
lebih baik guna FFSJ sebab lagi laju joining dari hjsplit.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register