tak boleh install habis KIS 2010

CG Sponsors




fmail_1573

Freshie
Joined
Jan 7, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
salam. aku punya pc, tak boleh install KIS 2010. install tak siap, terus kembali pd windows. lepas tu, tak boleh klik pd ikon scan for virus utk kaspersky. ikon dia gelap dan tenggelam. kenapa ye.... please help me.... thanks for advise...:((
 
Sponsored Post

petro

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2008
Messages
546
Reaction score
29
Points
20
PC dah ada virus.sebab tu tak boleh install antivirus.kuarkan hardisk dan jadikan external USB drive.scan kat pc lain yang ada antivirus.
 

fotosintesis

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,505
Reaction score
19
Points
25
sebelum ni ko ada pakai AV selain kaspersky ke?

ada dia suruh remove file AV lain dulu x sebelum install?
 

fmail_1573

Freshie
Joined
Jan 7, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
aku dah keluarkan hard disk dan scan virus jd external hard disk. skrg masalah dah settle. thanks a lot. wasalam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register