BTC USD 56,255.8 Gold USD 1,773.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Supplier uniform dapur/safety boots/pisau

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
salam..sapa yang boleh supply boleh letak kat thread ni...
supply barang sekali dalam 6 bulan,tapi dalam kuantiti yang banyak.pisau ni mau pisau victorinox dengan set dan beg
 
Sponsored Post

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
kalau x boleh supply semua,seperate pun x pe
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
barang keperluan dapur dan uniform...pisau,peeler,safety boots,etc.bagi email, aku forward detail barang.nak taip banyak sangat
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
bagi email kat PM aku...ti aku send detail
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
aku boleh je supply, tapi aku kena ambil deposit, balance sebelum delivery.
 

overide07

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
542
Reaction score
9
Points
20
Yupp bro....saye pun berminat...
And currently memang selalu supply brg mcm nie kat goverment....
Kalau client die goverment....berape besar amount pun...
Insyallah....boleh fullfill....
Please email me the details.... [email protected]
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register