pembekal pakaian

  1. Kuala Lumpur

    Mencari supplier custom made seluar futsal 3 quarter

    Salam, Minta bantuan warga CG yg tau mana nak cari supplier atau custom made. Seluar futsal 3 quarter...design & material mcm dlm gambar. Dah banyak cari tak jumpa2. :(( :)cgrock
  2. G

    Wanted Pemborong blouse muslimah serta baju kurung

    Salam warga CG, Kepada yang tahu, kat mana saya bleh dapatkan secara borong blouse utk muslimah? begitu juga baju kurung dsb? tak nak dari dropship agents. Harga tak memberangsangkan.
  3. G

    Wanted Pembekal baju kurung manik Vietnam

    Saya mencari pembekal yg boleh supply saya baju kurung manik vietnam design terkini secara borong. Pm saya harga offer anda termasuk lokasi. Gambar contoh diperlukan
  4. rosabell1988

    To Sell Supply All Kinds Of Dress,Clothes, Lingerie, Clubwear, Nightwear, Sleepwear, Swimwear

    Supply All Kinds Of Dress,Clothes,Lingerie,Clubwear,Nightwear,Sleepwear,Swimwear Dear Mr/Ms: Thanks very much for your time. We are the professional lingerie manufacturer and providing all types of fine sexy lingerie ranging from adult costumes, long gowns, babydolls, bikini sets, men's...
  5. Hugh Jackman

    To Sell Mencari Pembekal Barangan Secara Dropship

    Assalammualaikum dan selamat pagi semua forumer Carigold.com Saya Hugh Jackman ingin mencari pembekal untuk pelbagai barangan yang boleh menawarkan dropship. Kategori yang saya maksudkan adalah termasuk : - Gadjet (phone, powerbank, pendrive) - Barangan Komputer (Accesories) - Barangan atau...
  6. R

    Wanted Pembekal Pakaian Kanak2

    Salam, saya sedang mencari pembekal pakaian kanak2 pada harga yang 'ok' untuk pasaran pasar malam. Saya plan nak berniaga kecil-kecilan di pasar malam sekitar kuantan pahang. Kalau ada pembekal yang sudi.. sila bagi link untuk saya lihat barangan, atau pm saya untuk no contact. Kalau ada...
  7. Chee-Bee

    Wanted Cari pemborong baju indonesia

    Assalam semua, U all kan semua kaki business kan. Nak tanya sikit. Mana nak dapat pemborong direct dari Indonesia? Nak terus ke sana, suit belum ada lagi. Ingat nak bincang online je dulu. Kalau ada, ce share kat sini. Thanks :)cgrock
  8. A

    To Sell Pemborong dan pembekal pakaian murah!

    Salam kengkawan saper berminat na jual baju t shirt,,,blous skirt..baju kanak kanak... Dan macam2 lagi..aku leh supply.. Murah murah beb...nak runcit leh borong leh... Price kengkawan jer...cepat cepat...modal kecik unung besar,,, apa tunggu lagi..!!!
  9. Diablo kartel

    Wanted Pembekal Seluar Dalam Ala boxer fit yg mcm jual kat uptown tu

    salam, ada x diantara warga CGrians ni pembekal seluar dalam fit ala boxer pelbagai jenama terkenal yg mcm jual kat Uptown tuh. Berminat nak berkenalan lah disamping nak menjadik penjual. :D :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  10. andikayanzz

    Wanted Supplier Jeans Levis Gred A

    Assalamualaikum warga CG sekalian...... Saya ingin mencari pembekal seluar jeans Levis gred "A" pada harga borong, jika ada otai2 CG yg sudi membantu serta membekalkan kepada teman pada harga terbaik, silalah PM teman @ sms @ call KOsongSatuTigaTigaTigaSatuLimaEnamSatuTiga sekian.....harap...
  11. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Pakaian Terpakai (Baju, seluar dan sebagainya)

    Satu Kilo RM0.50 kalau nak bagi saja pun saya sudi pakaian semua kategori Lelaki, wanita dewasa, kanak2 dan yang penting masih boleh digunakan dan tidak rosak dan kusam kalau ada yang rosak dan kusam boleh juga dihantar kepada saya tapi saya caj customer rm0.30 sen plak sekilo call...
  12. danzaimar

    Wanted Syarikat Pencetak/Pembekal baju korporat

    Salam sejahtera!! Tawaran dibuka kepada Syarikat-syarikat yang beminat untuk menyediakan sekurang-kurangnya 57 helai kemeja T kolar/korporat kepada Badan KErajaan: Syarat: Syarikat berdaftar di Kementerian Kewangan (MOF) Kawasan Lembah Kelang, Selangor SAHAJA!! Berpengalaman dalam urusan...
  13. nazzcasarox

    Wanted Pakaian atau t-shirt terpakai, kami ingin beli baju terpakai anda

    ===dah tak buat service ni=== ===mod sila delete===
  14. Light

    Wanted Mencari supplier t-shirt round neck dan t-shirt berkolar

    salam warga CG .. ada x kt CG supplier t-shirt kosong samaada round neck atau berkolar sbb skrng tengah survey harga ni... t-shirt putih roundneck t-shirt kaler roundneck t-shirt berkolar single kaler.. t-shirt berkolar 2 kaler ( base dengan strip ).. atau saper2 yg tahu kedai tmpat beli...
  15. riedz83

    To Sell Pakaian swat, seluar jeans dan beg deuter secara borong ( pukal )

    HI... SAYA ORANG BARU DI SINI TETAPI SUDAH LAMA MENJALANKAN PERNIAGAAN BORONG SECARA ONLINE . FB SAYA : FB-BlondeArrow-Shoppe JIKA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI BAJU SWAT , SELUAR JEANS , BEG DEUTER , SILA HUBUNGI SAYA DI NO. 012-4056869 ( MR RIEDZ) UNTUK KETERANGAN LANJUT TERIMA KASIH :)
  16. P

    Wanted Agen jualan,pengedar, dropship - busha,romper,CD,baby tight,skirt busha.

    salam, kami membekalkan pakaian baby,keperluan baby dengan harga yg berpatutan tanpa mengkesampingkan kualiti. http://amna-collection.blogspot.com/ romper harga RM10 sahaja harga terpapar harga runcit agen,dealer,pengedar baru dialu-alukan..diskaun istimewa,harga istimewa sesuai bagi...
  17. En.Ann

    Wanted Pembekal baju

    as-salam warga CG semua.:) Ni adalah 1st thread aku kt CG ni. Harap2 otai2 semua dpt tlog aku. mcm tajuk kt ats tu. aku sbnrnye nk tolong member,dia nk mula kn bisnes jual baju sempena Raya nnt. Tapi tak tahu mne nk dptkn stok, maklum ler org baru nk mula kn perniagaan.. bercadang nk cri baju...
  18. Higherbidder

    Wanted Mencari pembekal pakaian atau barangan borong Armani Exchange

    Sila email saya ke [email protected] jika anda pembekal barangan tersebut.. Saya hendak membeli borong dan berharap anda dpt menghantar details tentang brangan tersebut.. Baju atau ape sahaja tentang armani exchange
  19. zaimi2

    Wanted Seluar Jeans EVISU DAN LEVIS REPLICA dalam BORONG (QTY 500 - 1000 HELAI)

    merujuk kepada thread di atas saya nak borong jeans sebelum sebelum bulan puasa pastikan gred yang menarik dan harga yang menakjubkan. kalau boleh harga 2 cun melecun mcm siti saleha :)) EVISU REPLICA GRED AAAAAAAAAAAAAAAAA DAN LEVIS GRED AAAAAAAAAAAAAAAA ada apa2 pm or call saya terus no...
  20. juweialhaj

    Wanted Agen/Pembekal T-shirt muslimah

    kepada mana-mana supplier atau agen baju muslimah yang ada di CG ni. sesiapa yang berminat untuk membekalkan baju muslimah ke premis yang terletak di Shah Alam boleh PM saya. *bayaran lebih prefer consignment. *margin untung dala, 20%-30%. Terima Kasih! :)
Top
Log in Register