Wanted Pakaian atau t-shirt terpakai, kami ingin beli baju terpakai anda

CG Sponsors




nazzcasarox

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2010
Messages
922
Reaction score
5
Points
15
===dah tak buat service ni===

===mod sila delete===
 
Last edited:
Sponsored Post

elmotron

Active+ Member
Joined
Dec 24, 2010
Messages
4,281
Reaction score
8
Points
25
ok gak ni, byk gak baju2 wanita yg da x nak pakai... ade gak yg baru beli tapi x muat :p
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
bagus servis ni... sapa2 ada baju lama x pakai leh jual atau sedekah kat rmh kebajikan
 

airol

Active Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
2,135
Reaction score
9
Points
25
oK BRO.Byk aku nak letgo nie.Lokasi mana ?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kalau baju mcm blouse yg labuh...camana? harga takkan singgit gak? beli pun dh 60-70...ekekekke....pakai sekali dua jer, sbb tak suka... :p
 

5zalija

Fun Poster
Joined
May 7, 2010
Messages
395
Reaction score
2
Points
15
Bju kurung mau ka bro?..bini gua xmuat dah..semua baju cun2 lg..rege up le skit bro..
 

nazzcasarox

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2010
Messages
922
Reaction score
5
Points
15
harga tu memang limit singgit...sebab tu saya lebih prefer t-shirt yang dah x pakai, kalau blouse yg rege 60-70 tu x brani nak amik.heheh

baju kurung x amik la bro..pasal baju kurung ni kurang permintaan..

jadi kepada Carigoldrian yg ade baju2 lama yg dah x pakai boleh la jual kepada saya ye.. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register