BTC USD 23,949.3 Gold USD 1,786.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pakaian atau t-shirt terpakai, kami ingin beli baju terpakai anda

nazzcasarox

Fun Poster
Messages
922
Joined
Nov 16, 2010
Messages
922
Reaction score
5
Points
15
===dah tak buat service ni===

===mod sila delete===
 
Last edited:
Sponsored Post

elmotron

Active+ Member
Messages
4,281
Joined
Dec 24, 2010
Messages
4,281
Reaction score
8
Points
25
ok gak ni, byk gak baju2 wanita yg da x nak pakai... ade gak yg baru beli tapi x muat :p
 

cyberiz

Super Active Member
Messages
6,015
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,015
Reaction score
282
Points
91
bagus servis ni... sapa2 ada baju lama x pakai leh jual atau sedekah kat rmh kebajikan
 

airol

Active Member
Messages
2,135
Joined
Jul 14, 2009
Messages
2,135
Reaction score
9
Points
25
oK BRO.Byk aku nak letgo nie.Lokasi mana ?
 

insyi©

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kalau baju mcm blouse yg labuh...camana? harga takkan singgit gak? beli pun dh 60-70...ekekekke....pakai sekali dua jer, sbb tak suka... :p
 

5zalija

Fun Poster
Messages
395
Joined
May 7, 2010
Messages
395
Reaction score
2
Points
15
Bju kurung mau ka bro?..bini gua xmuat dah..semua baju cun2 lg..rege up le skit bro..
 

nazzcasarox

Fun Poster
Messages
922
Joined
Nov 16, 2010
Messages
922
Reaction score
5
Points
15
harga tu memang limit singgit...sebab tu saya lebih prefer t-shirt yang dah x pakai, kalau blouse yg rege 60-70 tu x brani nak amik.heheh

baju kurung x amik la bro..pasal baju kurung ni kurang permintaan..

jadi kepada Carigoldrian yg ade baju2 lama yg dah x pakai boleh la jual kepada saya ye.. :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register