BTC USD 82,737.2 Gold USD 4,194.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sumpah: Anwar serah "baton" kepada saiful....

semoga Tuan Guru Nik Aziz dpt mengadakan solat hajat supaya kebenaran terbongkar dan segala tohmahan terhadap DSAI dihilangkan..kerana hanya memporakperandakan org islam sendirik....same2 kite warga CG berdoa allah membantu DSAI...wallahualam
 
haha..mase ceramah kat stadium melawati,DSAI de ckp,saya tau keputusan peperiksaan pemuda ini semasa di universiti..hahah..seteruk2 kawan aku pn tak la penah dapat sampai 0.5 cgpa..tu dah tahap kera btol dah tu..tapi yg pelik mase sem 1,cgpa die 0.8,tapi still dapat masuk sem 2,kenapa???hahah..so saiful,adekah kau berani utk menyahut seruan??igt,bersumpah atas nama allah ni adalah perkara yg paling serius

x beran rasanya....<:-P
 
kite hentam diorg ker???:D :D :D

sakit diorang bace statement2 kite...yg sebenarnya adalah kenyataan sbb sudah lumrah manusia sukar menerima kenyataan apabila ianya pedih bg mereka...wallahualam
 
ilang semua dah...x best arr macam nie..x berjiwa pejuang lah semua depa nie..."living in the comfort zone"..omputih cakap...:)paid :)paid
 
sesungguhnya seseorg itu tak akan berani mendedahkan kemungkaran yg mereka lakukan ttp mudah mudahan allah memberi petunjuk kpd mereka spy berani mendedahkan kebenaran, semoga saiful berani tampil dgn perkara yg sebenarnya
 
ilang semua dah...x best arr macam nie..x berjiwa pejuang lah semua depa nie..."living in the comfort zone"..omputih cakap...:)paid :)paid

:) :) :) speaking lg^^bagus2 ....diorang nak berjuang utk mengadap allah pulak kot??wallahualam
 
sesungguhnya seseorg itu tak akan berani mendedahkan kemungkaran yg mereka lakukan ttp mudah mudahan allah memberi petunjuk kpd mereka spy berani mendedahkan kebenaran, semoga saiful berani tampil dgn perkara yg sebenarnya


""teman yg baik ialah orang yg dapat berkata benar kepada kite dan bukan orang selalu membenar-benarkan perkataan kite""
 
3 times is better

Saya mohon kepada rakyat Malaysia, Islam untuk terus berusaha menyuburkan keadilan di bumi Malaysia ini kemudian pasrah dan bermunajat kepada Zat yang Maha Esa.

Dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Tidak ada tuhan melainkan ALLAH yang Esa. Tidak ada sekutu bagiNya. BagiNyalah kekuasaan dan bagiNyalah segala puji-pujian. Dia yang menghidupkan dan mematikan, dan Dia Maha Berkuasa di atas setiap sesuatu.

Wahai yang tidak diberatkan dengan permintaan-permintaan orang yang meminta-minta. Wahai Zat yang tidak jemu dengan permintaan orang yang meminta dengan sepenuh hati. Wahai ALLAH, rasakanlah kami kedinginan ampunan-MU, dan kemanisan rahmat-MU.

Ya ALLAH Ya Rabb, kami memohon kepada Mu.

Selamatkanlah negara kami, Malaysia daripada segala bencana dan malapetaka. Kiranya kami melakukan kesilapan dalam memilih pemimpin kami, maka berilah kekuatan kepada kami untuk berani merobah dan menebus kesilapan kami.

Ya ALLAH Ya Rabb, kami memohon kepada Mu.

Sekiranya para pemimpin umno yang berselerakkan di negara kami ini yang telah lalai menegakkan kemuliaan Agama MU, maka sedarkanlah mereka, wahai ALLAH.

Dan, sekiranya para pemimpin umno yang berselerakkan di negara kami ini dengan sengaja mempermudah dan enggan menegakkan kemuliaan Agama MU, maka, kami mohon kepada MU Wahai ALLAH, laknatilah mereka dan jauhkanlah mereka daripada tampok pemerintahan negara kami kerana kezaliman dan kemunafiqkan mereka.

Ya ALLAH Ya Rabb, kiranya hamba MU, Anwar bin Ibrahim telah dikhianati dan difitnah melakukan liwat, maka kami mohon pertolongan MU ya ALLAH, selamatkanlah dia dan laknatilah mereka yang menzalimi, mengkhianati dan menfitnah hamba MU, Anwar bin Ibrahim.

Ya ALLAH Ya Rabb, kurniakanlah kepada kami daripada rezeki MU yang halal. Berkatilah kami pada ahli, harta dan keluarga, jauhkanlah kami daripada kejahatan yang didatangkan pada waktu malam dan siang. Dan cukuplah kepada ALLAH sebaik-baik tempat bagi kami memohon, berlindung dan berserah

Selawat dan salam ke atas Penghulu kami Muhamad SWT, keluarga dan sahabat baginda. Dan segala puji bagi ALLAH.

Amin Ya Rabb
 
Back
Top
Log in Register